Wafelijzers

Een wafelijzer bestaat uit een bakplaat met reliëf wat zorgt voor de karakteristieke wafelvorm. Gebruik een elektrisch wafelijzer voor een gelijkmatige warmteverdeling en een optimaal resultaat. 

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Wafelijzers

Wafelijzer kopen?
Als u een wafelijzer gaat kopen blijkt dat u de keuze hebt uit verschillende types. Zo kunt u kiezen voor knieperties, Brusselse/Luikse wafels, Amerikaanse dippers of eierwafels uit Hong Kong. Om u met deze keuze te helpen hebben wij de volgende afwegingen uiteengezet. Allereerst is het belangrijk of u een elektrisch wafelijzer of een ijzer voor op het vuur wilt. De wafelijzers voor op het vuur zijn niet geschikt voor alle warmtebronnen, het is raadzaam om dat per exemplaar na te gaan. Bij kookwinkel Oldenhof heeft u de keuze uit een brede selectie aan wafelijzers.
De merken van kookwinkel Oldenhof
De elektrische wafelijzers van FriFri zijn afkomstig uit België en hebben een instelbare temperatuur. De uitneembare aluminium platen zijn gemakkelijk te reinigen. Ook de wafelijzers van Cloer hebben in de meeste gevallen een temperatuur die in te stellen is en zijn iets compacter vormgegeven dan die van FriFri. Bij de wafelijzers voor op het vuur heeft u de keuze tussen twee merken. De vormen van Oldenhof, die zijn niet voorzien van een coating, waardoor ze extra lang mee gaan, maar zijn iets kleiner dan de vormen van Nordic Ware. Nordic Ware oriënteert zich iets wereldwijder en biedt ijzers aan voor types wafels van over de hele wereld. Kom langs in één van onze kookwinkels of kijk online op www.kookwinkel.nl.