Adelmann

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Adelmann

Adelmann paté- of hamvorm kopen?
Met de patévormen en hamvormen van Adelmann maakt u uw eigen ham en paté doordat de inhoud onder druk wordt gezet krijgt uw bereiding de gewenste vorm en afmeting. De pate en hamvormen van Adelmann behoren tot de beste soorten paté en hamvormen. Door de aluminium behuizing is de warmteverdeling optimaal. Adelmann heeft ook vormen van roestvrij staal in het assortiment. Deze zijn vaatwasmachinebestendig.
Adelmann bij kookwinkel Oldenhof
Zelf ham of paté maken? Koop dan een ham- of patévorm van Adelmann bij kookwinkel Oldenhof. In elk van onze kookwinkels kunt u de verschillende ham-vormen en paté-vormen vinden. U kunt uzelf daar ook laten informeren over de verschillende beschikbare vormen. Bestelt u liever online? Uiteraard staan wij hier ook met het beste advies voor u klaar.