Vliegwielsnijmachines

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Vliegwielsnijmachines van Berkel

Berkel vliegwielsnijmachine kopen?
De vliegwielmachines van Berkel worden volledig met de hand gefabriceerd in Italië. Zij baseren zich daarbij op het ontwerp van de Nederlandse uitvinder en slager Wilhelm van Berkel. Met deze klassieke vrijstaande snijmachines snijdt u fijne vleeswaren, kaas en brood door aan het wiel te draaien. De slede met daarop de vleestafel zal in een rustig tempo van voor naar achter bewegen, terwijl de vleestafel bij iedere slag volgens de ingestelde dikte opschuift in de richting van het mes. Met de bijgeleverde slijper zorgt u er voor dat het mes vlijmscherp blijft. De Berkel vliegwielsnijmachines zijn door hun klassieke uiterlijk een sieraad in elke keuken, maar ook volledig functioneel en geschikt voor dagelijks gebruik.
Berkel vliegwielsnijmachines bij kookwinkel Oldenhof
Uw Berkel vliegwielsnijmachine koopt u bij Kookwinkel Oldenhof. U heeft keuze uit verschillende maten en kleuren. wil u ook een klassieke snijmachine in uw keuken? U kunt de vliegwielsnijmachine vinden in onze kookwinkels, of deze online bestellen. Heeft u vragen of wilt u advies voor uw aankoop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze kookexperts staan u graag te woord. U kunt uw snijmachine online bestellen. Wij hebben ook een grote collectie elektrische snijmachines van Berkel.