Bezzera sfeerfoto

Bezzera

In 1906 toont Bezzera op de internationale beurs in Milaan 's werelds eerste automatische espressomachine. Oldenhof importeert de modernste espressomachines van Bezzera, gemaakt met de beste onderdelen uit de fabriek in Milaan.

Bezzera
Kies een productgroep

 • /

  Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.

 • /

  Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.

 • /

  Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.

   

Bezzera

Bezzera kopen?
In 1906 toont Bezzera op de internationale beurs van Milaan een absolute noviteit: ’s werelds eerste automatische ‘espresso’ koffiemachine. In 1901 bedacht Luigi Bezzera deze revolutionaire manier van koffiezetten en ontwikkelde de machine die erbij hoort: de espressomachine. Sindsdien heeft de Italiaanse traditie van de espresso over de hele wereld navolging gevonden. Oldenhof importeert de modernste handmatige espressomachines van Bezzera, gemaakt met de beste onderdelen in de Bezzera fabriek bij Milaan.
Bezzera bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een ruim assortiment Bezzera espressomachines. Van wat eenvoudigere modellen tot meer professionele machines met een vaste wateraansluiting. In iedere prijsklasse vindt u bij ons wel een Bezzera espressomachine. Ook voor een Bezzera bonenmolen en Bezzera accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten over de Bezzera espressomachines? Onze koffiespecialisten staan in onze kookwinkels voor u klaar om u te adviseren en espresso te laten proeven gezet met een Bezzera. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze klantenservice.