Citrus- en vruchtenpersen

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Cilio vruchtenpers

Cilio vruchtenpers kopen?
Gemakkelijk zelf vruchtensap maken, of helder sap verkrijgen uit verschillende vruchten? Met de Cilio vruchtenpers is dit zeer gemakkelijk. Dankzij de hefboom waarmee deze pers is uitgerust, kunt u met relatief weinig kracht helder sap persen. U drukt tijdens het persen de sapcellen kapot, zonder de vezels los te trekken van de vrucht. Hierdoor ontstaat het heldere sap. Dankzij de zuignappen staat deze pers altijd stevig op uw aanrecht. Cilio heeft ook een vruchtenpers beschikbaar die speciaal geschikt is gemaakt voor het uitpersen van granaatappelen.
Cilio vruchtenpers bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof heeft u de keuze uit vruchtenpersen in verschillende kleuren. zo kunt u een vruchtenpers kiezen die past bij de inrichting van uw keuken. De kegel en zeef van de pers zijn vaatwasmachinebestendig, de rest van de pers kunt u gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Kom de Cilio vruchtenpersen bekijken in één van onze kookwinkels of bestel uw vruchtenpers online. Vanaf een bestelbedrag van € 30,00 betaalt u geen verzendkosten.