Cloer

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
  • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking
 1. Cloer broodrooster 2 sleuven roestvrij staal zwart
  Cloer broodrooster 2 sleuven roestvrij staal zwart
  Normale prijs € 50,00 Speciale prijs € 49,00

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Cloer

Cloer kopen?
De smid en gereedschapsmaker Caspar Cloer begon meer dan 120 jaar geleden met het produceren van ijzeren keukengerei. Hij vond een elektrisch wafelijzer uit, met ijzeren bakplaten. Zijn zoons perfectioneerden dit ontwerp door er onder andere aluminium platen op te monteren. Drie generaties later produceert Cloer nog steeds huishoudelijk gerei. Cloer richt zich op elektrische apparatuur, en levert apparaten voor tal van toepassingen in de keuken. De belangrijkste eigenschap die zij als merk nastreven is dat de apparaten het gebruiksplezier ervan vergroten.
Cloer keukenapparatuur bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof verkoopt verschillende producten uit de catalogus van Cloer. Geheel passend binnen de bedrijfsgeschiedenis zijn onder andere wafelijzers en een tostiapparaat. Deze elektrische apparatuur is eenvoudig vormgegeven in vierkant met roestvrij-staalafwerking of rond en wit gecoat. Cloer produceert ook verschillende modellen waterkokers, allemaal uitgevoerd in roestvrij staal. Deze kokers zijn er met 1, 1,2 en 1,5 liter inhoud. Ook voor het koken van eieren heeft Cloer een gemakkelijke oplossing: zij produceren twee formaten eierkokers, voor 3 of 6 eieren. Met de artikelen van Cloer kunt u ook uw koffie malen, door bijvoorbeeld de koffiemolen met mes, voor relatief grove koffie, of de molen met maalschijven: voor meer gelijkmatige en fijne koffie. Kijk voor meer informatie over de producten van Cloer op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.