Woks

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Demeyere woks

Demeyere wok kopen?
Het familiebedrijf Demeyere stamt uit 1908. Sinds die tijd is het bedrijf constant bezig met het ontwikkelen van uitmuntende huishoudelijke producten. De woks van Demeyere zijn een uitstekend voorbeeld van deze jarenlange ontwikkeling. Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en behandelt met de Demeyere Silvinox behandeling. Deze behandeling zorgt er voor de pannen blijvend zilverwit blijven, zelfs na vele malen afwassen. De woks zijn ideaal voor het roerbakken van vlees, vis en groenten en ook te gebruiken als grote sauspan. U heeft de keuze uit roestvrij stalen woks of woks uit de lichtgewicht Alu pro serie.
Demeyere woks bij Oldenhof
Kom langs bij kookwinkel Oldenhof en bkijk onze uitgebreide selectie Demeyere wokpannen. De woks van Demeyere zijn verkrijgbaar met en zonder tegengreep en in verschillende afmetingen. Maak uw keuze in één van onze kookwinkels in AmersfoortHilversum of Zwolle. Onze pannenexperts adviseren u graag over uw aankoop. Online bestellen kan natuurlijk ook. Vanaf € 20,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Demeyere biedt 30 jaar garantie op alle productie en materiaalfouten. Producten met een anti-aanbaklaag hebben een garantie van vijf jaar.