Woks

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ontworpen voor de eeuwigheid

Inspiratieproducten

18-10-2018,

Echt goede ontwerpen blijken tijdloos te zijn. Voor de liefhebber van functioneel ontwerp hebben we onze echte must-haves op een rijtje gezet.
Lees verder

Het scherpst van de snede

Inspiratieproducten

23-08-2018,

Een van de grootste plezieren in de keuken is het snijden met een goed mes. Slijp uw (Japanse) messen daarom met een wetsteen.
Lees verder

Demeyere woks

Demeyere wok kopen?
Het familiebedrijf Demeyere stamt uit 1908. Sinds die tijd is het bedrijf constant bezig met het ontwikkelen van uitmuntende huishoudelijke producten. De woks van Demeyere zijn een uitstekend voorbeeld van deze jarenlange ontwikkeling. Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en behandelt met de Demeyere Silvinox behandeling. Deze behandeling zorgt er voor de pannen blijvend zilverwit blijven, zelfs na vele malen afwassen. De woks zijn ideaal voor het roerbakken van vlees, vis en groenten en ook te gebruiken als grote sauspan. U heeft de keuze uit roestvrij stalen woks of woks uit de lichtgewicht Alu pro serie.
Demeyere woks bij Oldenhof
Kom langs bij kookwinkel Oldenhof en bkijk onze uitgebreide selectie Demeyere wokpannen. De woks van Demeyere zijn verkrijgbaar met en zonder tegengreep en in verschillende afmetingen. Maak uw keuze in één van onze kookwinkels in AmersfoortHilversum of Zwolle. Onze pannenexperts adviseren u graag over uw aankoop. Online bestellen kan natuurlijk ook. Vanaf € 20,00 wordt uw bestelling gratis verzonden. Demeyere biedt 30 jaar garantie op alle productie en materiaalfouten. Producten met een anti-aanbaklaag hebben een garantie van vijf jaar.