Miss Moka Prestige

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Forever Miss Moka Prestige

Forever Miss Moka Prestige kopen?
De Miss Moka Prestige van Forever gebruikt u om authentieke Italiaanse espresso te zetten. De Forever Miss Moka werkt zowel op gas, elektrisch, keramisch en halogeenfornuis. Vul simpelweg het waterreservoir met water en de filterinzet met bonen, zet op een warmtebron en binnen enkele minuten heeft u heerlijk verse koffie.
Forever Miss Moka Prestige bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u de Miss Moka Prestige in verschillende formaten. Dus of u nu 1 of 18 koppen koffie wilt kunnen zetten, bij onze kookwinkel slaagt u altijd. U vindt de mokapotten of percolators van Forever in onze winkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag en Maastricht en uiteraard in onze webshop. Zet koffie net als Italianen met hun Bialetti!