Miss Moka Prestige Induction

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Forever Miss Moka Prestige Induction

Forever Miss Moka Prestige Induction kopen?
Niets zo lekker als een verse kop espresso uit de mokapot of percolator. De Forever Miss Moka Prestige Induction blikt uit in zijn eenvoud en gebruiksgemak. Vul het waterreservoir en koffiefilter, zet op een warmtebron en binnen enkele minuten heeft u de lekkerste koffie. Dankzij de roestvrij stalen kern is deze mokapot ook op inductie te gebruiken.
Forever Miss Moka Prestige Induction bij kookwinkel Oldenhof
Bent u al een tijd op zoek naar een mokapot of percolator die ook op inductie werkt? Dan slaagt u zeker bij kookwinkel Oldenhof. Wij hebben de Forever Miss Moka Prestige Induction in verschillende maten beschikbaar. Kom langs in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht of bestel gemakkelijk en snel online. Zet koffie net als Italianen met hun Bialetti!