Miss Moka Prestige Woody

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Forever Miss Moka prestige Woody

Forever Miss Moka Prestige Woody kopen?
De Forever Miss Moka prestige Woody is een echte blikvanger. Een deel mat aluminium, een deel mat zwart aluminium en een handgreep met een houten look. De mokapot, ook wel percolator of Bialetti genoemd, gebruikt u om authentieke koffie te bereiden. Het gebruik is even simpel als effectief. Vul het waterreservoir met water en de filterinzet met versgemalen bonen. Plaats de mokapot op een warmtebron en geniet binnen enkele minuten van heerlijke espresso.
Forever Miss Moka Prestige Woody bij kookwinkel Oldenhof
De Mokapotjes van Forever vindt u in onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag en Maastricht en online in onze webshop. De Forever Miss Moka Prestige Woody is te gebruiken op alle warmtebronnen behalve inductie. Bent u benieuwd welke percolator geschikt is voor uw koffiewensen? Kom langs of laat u adviseren door onze klantenservice. Zo heeft u straks het perfecte Bialetti espressopotje in huis.