Miss Splendy Induction

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Forever Miss Splendy Induction

Forever Miss Splendy Induction kopen?
De Miss Splendy Induction van Forever gebruikt u om authentieke Italiaanse espresso te zetten. De Forever Miss Moka werkt zowel op gas, elektrisch, keramisch halogeen én inductiefornuis. U hoeft dus nooit zonder koffie te zitten. Vul simpelweg het waterreservoir met water en de filterinzet met bonen, zet op een warmtebron en binnen enkele minuten heeft u heerlijk verse koffie, net als uit een Bialetti espressopotje.
Forever Miss Splendy Induction bij Kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u percolators en mokapotjes voor op inductie. De Miss Splendy is te gebruiken op elke warmtebron. Drinkt u veel koffie? Ga dan voor een 10-kops versie. Een wat mindere koffieleut? Kies dan voor de 2-kops versie. U kunt zich laten adviseren in één van onze kookwinkels, of gemakkelijk online bestellen.