Koffie

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Illy koffie

Illy koffie kopen?
Illy is een Italiaanse koffiebrander die zich sinds 1933 specialiseert in espresso. Illy staat wereldwijd bekend om haar kwaliteit en smaak en wordt nog steeds geleid door de Illy familie. De Iperespresso capsules van Illy zijn speciaal gemaakt voor gebruik met de Illy Iperespresso machines, zodat u ook thuis kunt genieten van de perfect gezette espresso. Er zijn verschillende smaken, brandingen en bonensoorten verkrijgbaar als capsules. Zo vindt u dus altijd een koffie die bij uw smaak past.
Illy koffie bij Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende smaken koffie van Illy, in de welbekende zilveren bussen. Bestel uw favoriete smaak gemakkelijk online, of kom langs in onze kookwinkel in Amersfoort, Hilversum, Zwolle, Den Haag of Maastricht. Onze koffie-experts helpen u graag met het maken van een keuze. Bij kookwinkel Oldenhof vindt u ook cafeïnevrije koffie van Illy. Vanaf een bestelbedrag van € 30,00 wordt uw bestelling gratis verzonden.