Les Forgées

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Le Creuset Les Forgées pannen

Le Creuset Les Forgées pan kopen?
De Le Creuset Les Forgées pannen zijn vervaardigd van gesmeed aluminium. Het aluminium zorgt voor een optimale warmtegeleiding voor een gelijkmatige garing van uw ingrediënten. De pannen zijn voorzien van een duurzame anti-aanbaklaag die PFOA-vrij is. De Le Creuset Les Forgées pannen zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie, bestand tegen een maximumtemperatuur van 260°C en hiermee geschikt voor gebruik in de oven. De grepen van de pannen zijn vervaardigd uit roestvrij staal en voorzien van een handig ophangoog.
Le Creuset Les Forgées bij kookwinkel Oldenhof
De Le Creuset Les Forgées pannen zijn te verkrijgen bij kookwinkel Oldenhof. De Les Forgées collectie bestaat uit onder andere een pannenset, diverse maten koekenpannen, crêpepannen, sauteerpannen, wok- en kookpannen. Voor de pannen uit de Le Creuset Les Forgées-serie zijn losse glazen deksels te verkrijgen in diverse diameters. Voor de levensduur van de pannen adviseren wij de pannen te reinigen met warm water en afwasmiddel. Heeft u advies nodig over de Le Creuset Les Forgées pannen? Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.