Patisse

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €20,- in Nederland, België en Duitsland
    • Voor 23:00 besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking

14 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Patisse

Patisse bakgerei kopen?
Het Nederlandse merk Patisse bestaat al meer dan veertig jaar. In die tijd hebben zij zich ontwikkeld tot een wereldwijde producent van bakvormen en bakaccessoires. Zij maken een breed scala aan bakgerei, voor verschillende, algemene en specifieke bakbereidingen. Zij zetten in op een hoge kwaliteit producten voor een goede prijs.
Patisse bakvormen bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich uiteenlopende producten van Patisse. Zo hebben zij drie verschillende maten stalen broodbakblikken met een antikleeflaag. Daarnaast is er nog een andere bakvorm, specifiek voor het maken van boterkoek. Door de ronddraaiende arm is de boterkoek los te maken van de bodem van de bakvorm. Andere bakgerei is bijvoorbeeld het stokbroodmesje en de smalle rol bakpapier voor in springvormen. Ook op het gebied van accessoires is Patisse goed vertegenwoordigd. Zo zijn er sets van gladde of van gekartelde spuitmondjes. Een ander praktisch stuk gerei is de taartverdeler. Hiermee kunt u snijlijnen op uw taart maken voor verdeling in 14 of 18 punten. Zo is er ook een rastersnijder om gemakkelijk het deksel van een rastervlaai uit het deeg te kunnen steken. Kijk voor ons complete assortiment van Patisse op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.