Keukengerei

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Rösle keukengerei

Rösle keukengerei kopen?
Rösle keukengerei onderscheidt zich voor veel doordachte en slimme details. Elk keukengereedschap wordt nauwkeurig afgestemd op zijn speciale inzet in de keuken. Het meest bekend is de geniale knoflookpers, waarmee moeiteloos ongepelde tenen knoflook geperst kunnen worden die door de speciale constructie ook eenvoudig schoon te houden is. Rösle kwaliteitsproducten worden gemaakt van roestvrij staal, een hygiënisch en hoogwaardig materiaal dat geen smaak of geurstoffen absorbeert of afgeeft en vaatwasmachinebestendig is.
Rösle keukengerei bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof vindt u een enorme collectie met Rösle keukengerei. Naast keukentangen, zeven en spatels geheel gemaakt van roestvrij staal, heeft Rösle speciaal voor gebruik in pannen met een anti-aanbaklaag een ruim assortiment keukengereedschappen met silicone. Het materiaal is hittebestendig tot 260°C en kan veilig gebruikt worden tijdens het koken. Onze specialisten staan voor u klaar om u te adviseren over welke keukengereedschappen u denkt nodig te hebben.