Dusk

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat je van ver haalt

Inspiratieproducten

23-04-2018,

Wat je van ver haalt is lekker. Maar wat nog lekkerder is, is eten dat je zelf gemaakt hebt! Om dat nog gemakkelijker te maken is er de Ankarsrum Assistent.
Lees verder

Leer toch koken!

Inspiratieproducten

13-04-2018,

Kookwinkel Oldenhof heeft daar een oplossing voor: kookcursussen en kookworkshops, in de avond, in een compleet toegeruste keuken.
Lees verder

Serax Dusk

Serax Dusk servies kopen?
Serax Dusk is een servies met een onconventionele kleur. De ontwerpster, Martine Keirsebilck, raakte geïnspireerd door de klei zelf als materiaal. De gladde, bruinige klei vormt de ongeglazuurde buitenkant van het servies. Door de binnenkant te glazuren ontstaat er wel een neutrale basis waarop u elk gerecht kunt presenteren. Bij het ontwerpen heeft Keirsebilck gewerkt met de zachte en bewerkbare kwaliteit van het materiaal, waardoor borden, bekers en kommen zijn ontstaan die er om vragen om vastgepakt te worden.
Serax Dusk bij kookwinkel Oldenhof
De servieslijn Serax Dusk bestaat uit borden in vier verschillende maten, zodat u voor elke maaltijd het juiste bord kunt gebruiken. Daarnaast zitten er drie modellen kom in deze serie, waarvan er een een taps toelopende opening heeft. De bekers uit deze serie lopen iets uit en zijn enigszins bol. Door de producten uit deze servieslijn te combineren met ander servies kunt u prachtig gedekte tafels maken. Kijk voor het complete assortiment Serax Dusk op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.