Dusk

Er voldoen geen artikelen aan uw selectiecritiria.
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Serax Dusk

Serax Dusk servies kopen?
Serax Dusk is een servies met een onconventionele kleur. De ontwerpster, Martine Keirsebilck, raakte geïnspireerd door de klei zelf als materiaal. De gladde, bruinige klei vormt de ongeglazuurde buitenkant van het servies. Door de binnenkant te glazuren ontstaat er wel een neutrale basis waarop u elk gerecht kunt presenteren. Bij het ontwerpen heeft Keirsebilck gewerkt met de zachte en bewerkbare kwaliteit van het materiaal, waardoor borden, bekers en kommen zijn ontstaan die er om vragen om vastgepakt te worden.
Serax Dusk bij kookwinkel Oldenhof
De servieslijn Serax Dusk bestaat uit borden in vier verschillende maten, zodat u voor elke maaltijd het juiste bord kunt gebruiken. Daarnaast zitten er drie modellen kom in deze serie, waarvan er een een taps toelopende opening heeft. De bekers uit deze serie lopen iets uit en zijn enigszins bol. Door de producten uit deze servieslijn te combineren met ander servies kunt u prachtig gedekte tafels maken. Kijk voor het complete assortiment Serax Dusk op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.