Serax pannen

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Serax pannen

Serax Surface pannen by Sergio Hermans kopen?
Het Antwerpse Serax staat bekend om haar samenwerking met verschillende toonaangevende designers. Voor de Serax Surface serie heeft topkok Sergio Herman, bekend van sterrenrestaurants Oud Sluis en The Jane, het ontwerp voor zijn rekening genomen. Hij heeft zich hierbij laten inspireren door de ongerepte Zeeuwse natuur, kleuren en verhalen. De donkere, aardse kleuren doen denken aan de Noordzee, en elk ontwerp vertelt een verhaal dankzij de perfecte imperfecties.
Serax Surface pannen by Sergio Hermans bij Oldenhof
De pannen van Serax Surface by Sergio Herman zijn ontworpen voor het bereiden en serveren van verschillende gerechten. De pannen zijn geschikt voor alle reguliere warmtebronnen, inclusief inductie. U heeft de keuze uit braadpannen, ovenschalen, sauspannen, en grillpannen in twee kleuren, zodat u voor elk gerecht een ideale pan heeft. Afhankelijk van voor hoeveel mensen u wilt koken kunt u een ideale afmeting kiezen. Koop uw Serax Surface by Sergio Hermans in één van onze kookwinkels, of bestel gemakkelijk online.