SMEG blenders

Producten 17-17 van 17

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

SMEG blenders

Blender van SMEG kopen?

De SMEG blenders zijn geschikt voor elk moment van de dag. Met de in 50's style ontworpen blenders ontbijt je met een frisse fruit- en yoghurtsmoothie, maak je voor de lunch snel pannenkoekenbeslag en draai voor in de avond een eenvoudige soep of saus in elkaar. De SMEG blender is ontworpen met oog voor de kleinste details. Als resultaat levert SMEG een groot, divers en efficiënt apparaat met drie standaardfuncties: een ice crusher voor het vergruizen van ijsblokjes, smoothie voor dikke en romige shakes en pulseren voor versnelling met slechts één druk op de knop.

De SMEG blenders bij Oldenhof

Wij hebben een groot assortiment SMEG blenders in verschillende kleuren. Kies uw favoriete kleur van deze retro blender in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle, of bestel uw SMEG blender gemakkelijk online.
Vanaf een bestelbedrag van € 30,00 wordt uw bestelling gratis verzonden.