SMEG waterkokers

De SMEG retro style waterkoker is een echte blikvanger op uw aanrecht. Verkrijgbaar met of zonder temperatuurcontrole en in diverse kleuren. Bestel vandaag nog uw SMEG waterkoker!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

SMEG waterkokers

SMEG waterkoker kopen?
Met een SMEG waterkoker beschikt u snel over kokend water. De werking is heel simpel. U vult de kan met water, plaatst deze op het onderstuk en zet het apparaat aan. Binnen enkele minuten heeft u kokend water waarmee u bijvoorbeeld thee kunt zetten, kunt koken op het fornuis of waar u bijvoorbeeld tomaten mee kunt ontvellen. De SMEG waterkokers zijn er in diverse uitvoeringen en diverse kleuren. Er zijn modellen met en zonder temperatuurcontrole; de functie waarmee u de gewenste temperatuur van het water kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld water koken tot 100 °C, maar ook verwarmen tot bijvoorbeeld 50 °C. Met de warmhoudfunctie blijft het water nog 20 minuten lang op dezelfde temperatuur..
De SMEG waterkoker die bij u past
SMEG heeft een ruim aanbod aan kleuren, waardoor er altijd wel een kleur is die bij uw keuken past. Met zijn stijlvolle, retro ontwerp is het een ware blikvanger die in bijna alle keukens goed tot zijn recht komt. Vindt u het lastig om te kiezen voor de juiste SMEG waterkoker? Laat u dan adviseren door onze klantenservice of door de experts in één van onze winkels.