Melkpannen

In een melkpan verwarmt u eenvoudig melk of sauzen. Melkpannen zijn verkrijgbaar met én zonder anti-aanbaklaag en zijn vaak voorzien van een schenktuit. 

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Melkpannen

Een melkpan kopen
Een melkpan is een van de meest specifieke pannensoorten. Hoewel het een pan is die bestemd is voor een heel specifieke bereiding, is een melkpan voor meerdere doeleinden bruikbaar. Het voordeel dat een melkpan heeft is dat in veel gevallen de pan voorzien is van een extra dikke bodem, schenktuiten en/of schenktuiten. Door de antikleeflaag is de brandt de melk niet snel aan in de pan en is de pan gemakkelijk schoon te maken. Verschillende types melkpannen hebben een afwijkende greep, waarmee gemakkelijk uit de pan te schenken is.
Melkpannen bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof bevinden zich verschillende soorten melkpannen. De lichte pannen van Bioflon zijn gemaakt van aluminium dat is voorzien van een antikleeflaag en heeft een glasdeksel. Nordic Ware heeft een melkpan van aluminium met een antikleeflaag en een metalen deksel. Inoxibar maakt roestvrijstalen melkpannen, met een schenkrand en een extra dikke bodem. Het model van Spring lijkt op de melkpan van Inoxibar, maar is opgebouw uit 3-laags materiaal, waardoor de warmte ook door de zijwanden geleid wordt. AMT, Le Creuset en DOK produceren elk melkpannen van gegoten aluminium, met een dikke bodem en twee schenktuiten. Ten slotte is er nog de melkpan van Netherton Foundry, deze pan is gemaakt van plaatstaal dat is ter bescherming van de pan behandeld met olie. Kijk voor al onze melkpannen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.