Hapjespannen inductie

Producten 1-16 van 68

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
Pagina
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Hapjespannen en sauteerpannen voor inductie

Hapjespan voor inductie kopen?
Een hapjespan wordt ook wel een sauteerpan of sauteuse genoemd. Een sauteerpan lijkt veel op een koekenpan, maar heeft een hogere, vaak rechtopstaande, rand. Hierdoor is hij beter geschikt voor kleine roerbakgerechten en het bakken van grotere stukken vlees. Gebruik de hapjespan voor het bereiden van vele soorten gerechten, zoals het maken van sauzen en risotto’s of het bakken of braden van vlees. Hapjespannen zijn er in vele soorten materialen en maten. Bent u op zoek naar een hapjespan of sauteerpan die geschikt is voor inductie? Kom dan langs in één van onze kookwinkels of bestel uw nieuwe pan via www.kookwinkel.nl.
De hapjespan voor inductie die bij u past
Kookt u op inductie? Dan heeft u ook pannen nodig die u kunt gebruiken op deze warmtebron. Wanneer uw pannen magnetisch zijn, dan zijn deze te gebruiken op een inductiefornuis. Het vinden van een geschikte sauteerpan begint verder met de vraag wat u denkt nodig te hebben. Het materiaal van de pan is van groot belang. Roestvrij staal en gietijzer houden warmte lang vast, maar hebben iets langer nodig om op te warmen. Hapjespannen koopt u bij kookwinkel Oldenhof met of zonder anti-aanbaklaag. Dit is afhankelijk van uw voorkeur. In een pan zonder anti-aanbaklaag kunt u op hogere temperaturen bakken, waardoor er een knapperigere korst zal ontstaan. Bovendien zijn deze pannen vaak ovenbestendig en minder gevoelig voor slijtage. Het bakken in een pan zonder anti-aanbaklaag vergt wat oefening met temperatuurbeheersing. In een sauteerpan met anti-aanbaklaag kunt u snel en eenvoudig bakken zonder dat ingrediënten aanbakken. In welke sauteerpan bereidt u binnenkort uw gerechten?