Rookpannen

Met een rookpan geeft u een rokerige smaak aan producten. Rookpannen zijn geschikt voor gebruik op het fornuis en op de barbecue. 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Rookpannen

Een rookpan kopen
Met behulp van een rookpan kunt u uw voedsel garen en tegelijk een rooksmaak geven. Voor op verschillende warmtebronnen zijn verschillende rookpannen te verkrijgen. Door onder in de pan fijngesnipperd hout te doen en het te roken product op het rekje te leggen bereidt u het roken voor. Vervolgens verhit u de rookpan, waardoor de houtsnippers beginnen te roken. Op dat moment doet u het deksel dicht en rookt het product voor de voorgeschreven tijd. Om de smaak van de rook aan te passen aan het product dat u wilt roken kunt u verschillende soorten rookmot kopen, elk met een eigen aroma.
Rookpannen bij kookwinkel Oldenhof
Bij kookwinkel Oldenhof kunt u een ruime keuze aan rookpannen vinden om uw gerechten een heerlijke rooksmaak te geven. Onze collectie rookpannen biedt verschillende modellen en maten, zodat u de perfecte pan kunt kiezen voor uw rookbehoeften. Of u nu een liefhebber bent van gerookte vis, vlees of groenten, met onze rookpannen kunt u eenvoudig en snel smaakvolle gerechten bereiden. De hoogwaardige rookpannen van Oldenhof zijn duurzaam en zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling. Bezoek kookwinkel Oldenhof en ontdek ons assortiment rookpannen om uw culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen met de heerlijke smaak van rook.