Cadeaus van € 15,00 tot € 25,00

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Sinterklaascadeaus van 15 tot 25 euro

De leukste sinterklaascadeaus
Wie zoet is krijgt lekkers… Kookwinkel Oldenhof heeft alles in huis voor een gezellige Sinterklaasavond! Van mokken voor warme chocolademelk, schalen voor speculaas en pepernoten, glazen voor de borrel tot een kookboeken en bakgerei om zelf strooigoed te maken. Om de avond helemaal compleet te maken vindt u hier ook alles voor de cadeaus in de zak van Sinterklaas. Sinterklaascadeautjes tot 25 euro voor iedere kook- en bakliefhebber. Leuk om te geven, maar ook zeker om te krijgen. Kijk rond en doe inspiratie op voor uw verlanglijstje. Tip! Wij pakken cadeaus gratis voor u in, in vrolijk sinterklaas cadeaupapier.
Sintcadeau ideeën voor de kookliefhebber
Op zoek naar cadeau-ideeën voor een kookliefhebber? Dan vindt u bij ons vast het perfecte sinterklaascadeau. Of diegene nou helemaal gek is van keukengadgets, een ware kookliefhebber of bakfanaat is, of van mooie styling houdt, bij kookwinkel Oldenhof vindt u vast het sinterklaascadeau dat helemaal in de smaak valt op uw heerlijk avondje. Denk bijvoorbeeld aan springvormen in alle maten, Fat Daddio’s quichevormen, silicone bakmatjes, Serax espressomokken, te gekke keukengadgets van Fred en mooie glazen en placemats. Alle cadeaus worden mooi ingepakt en zijn op tijd in huis voor uw sinterklaasavond.