500 roerbakgerechten : heerlijke recepten om lekker te koken met één pan

Roerbakken is van oudsher de manier om te koken met één pan. Op deze manier creëert u in een handomdraai verse maaltijden die snel op tafel staan. Door de hoge temperatuur en de korte baktijd zijn deze gerechten uit China, Korea, Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Singapore, Japan, Indonesië en van de Filipijnen gegarandeerd een succes. Bij deze snelle en simpele bakmethode is een belangrijke rol weggelegd voor gember, citroengras, chilipeper, koriander, tamarinde, kokos en limoen.

Met heerlijke recepten die recht doen aan de authentieke smaken van de Aziatische keuken en een afspiegeling zijn van de vele invloeden in de culinaire geschiedenis van de regio.

De diverse recepten bieden voor elk wat wils, waaronder maaltijden voor kleine eters en fusiongerechten waarmee u indruk maakt.
€ 9,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. V.a. €75,-. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Roerbakken is van oudsher de manier om te koken met één pan. Op deze manier creëert u in een handomdraai verse maaltijden die snel op tafel staan. Door de hoge temperatuur en de korte baktijd zijn deze gerechten uit China, Korea, Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Singapore, Japan, Indonesië en van de Filipijnen gegarandeerd een succes. Bij deze snelle en simpele bakmethode is een belangrijke rol weggelegd voor gember, citroengras, chilipeper, koriander, tamarinde, kokos en limoen.

Met heerlijke recepten die recht doen aan de authentieke smaken van de Aziatische keuken en een afspiegeling zijn van de vele invloeden in de culinaire geschiedenis van de regio.

De diverse recepten bieden voor elk wat wils, waaronder maaltijden voor kleine eters en fusiongerechten waarmee u indruk maakt.

Roerbakken is van oudsher de manier om te koken met één pan. Op deze manier creëert u in een handomdraai verse maaltijden die snel op tafel staan. Door de hoge temperatuur en de korte baktijd zijn deze gerechten uit China, Korea, Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Singapore, Japan, Indonesië en van de Filipijnen gegarandeerd een succes. Bij deze snelle en simpele bakmethode is een belangrijke rol weggelegd voor gember, citroengras, chilipeper, koriander, tamarinde, kokos en limoen.

Met heerlijke recepten die recht doen aan de authentieke smaken van de Aziatische keuken en een afspiegeling zijn van de vele invloeden in de culinaire geschiedenis van de regio.

De diverse recepten bieden voor elk wat wils, waaronder maaltijden voor kleine eters en fusiongerechten waarmee u indruk maakt.

Meer informatie
Aantal pagina's288
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789048314133
EAN9789048314133
AuteurMichelle Keogh
ISBN9789048314133
TaalNederlands
Themaaziatisch
UitgeverVeltman
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice