De kunst van het moleculair koken

Waardering:
100% of 100
In dit boek vindt u uitdagende recepten die uw gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en u nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn 'moleculaire' heerlijkheden die u als een echte chef-kok zelf kunt maken! Met behulp van zes basistechnieken en het juiste gereedschap maakt u de bijzonderste gerechten die uit alle hoeken van de wereld afkomstig zijn: Choco-sneeuwblokjes, Gastronomische eend, Blauw hapje in een oogwenk, Roze lepel, Noord-Zuid gazpacho... Echt grenzeloos genieten!

productbanner 4 kookboeken voor 10 euro

Normale prijs € 8,95 Speciale prijs € 3,00
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
In dit boek vindt u uitdagende recepten die uw gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en u nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn 'moleculaire' heerlijkheden die u als een echte chef-kok zelf kunt maken! Met behulp van zes basistechnieken en het juiste gereedschap maakt u de bijzonderste gerechten die uit alle hoeken van de wereld afkomstig zijn: Choco-sneeuwblokjes, Gastronomische eend, Blauw hapje in een oogwenk, Roze lepel, Noord-Zuid gazpacho... Echt grenzeloos genieten!

In dit boek vindt u uitdagende recepten die uw gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en u nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn 'moleculaire' heerlijkheden die u als een echte chef-kok zelf kunt maken! Met behulp van zes basistechnieken en het juiste gereedschap maakt u de bijzonderste gerechten die uit alle hoeken van de wereld afkomstig zijn: Choco-sneeuwblokjes, Gastronomische eend, Blauw hapje in een oogwenk, Roze lepel, Noord-Zuid gazpacho... Echt grenzeloos genieten!

Meer informatie
Aantal pagina's71
MerkGood Cook
Artikelnummer9789461430335
EAN9789461430335
ISBN9789461430335
TaalNederlands
Themakooktechnieken
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice