De kunst van het moleculair koken
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
In dit boek vindt u uitdagende recepten die uw gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en u nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn 'moleculaire' heerlijkheden die u als een echte chef-kok zelf kunt maken! Met behulp van zes basistechnieken en het juiste gereedschap maakt u de bijzonderste gerechten die uit alle hoeken van de wereld afkomstig zijn: Choco-sneeuwblokjes, Gastronomische eend, Blauw hapje in een oogwenk, Roze lepel, Noord-Zuid gazpacho... Echt grenzeloos genieten!
Aantal pagina's | 71 |
---|---|
Merk | Good Cook |
Artikelnummer | 978-94-6143-033-5 |
EAN | 9789461430335 |
ISBN | 9789461430335 |
Taal | Nederlands |
Thema | kooktechnieken |
Uitgever | Good Cook |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.
