De topchefs van de moleculaire keuken
Voor koks die altijd opzoek zijn naar nieuwe technieken en smaakervaringen heeft het nieuwe koken deuren geopend. De nieuwe technieken zorgen voor een betere smaak, een beter mondgevoel en een optimale logistiek, zodat de gerechten beter op tafel komen. De trend van het moleculair koken en innovatief koken is gezet, de vooruitgang raast voort, maar het koken blijft een puzzel, die pas compleet is als de smakenen de vormgeving een compleet plaatje zijn. En dat dat bewijzen mijn collega's en ik in dit boek, aldus Jonnie Boer.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Voor koks die altijd opzoek zijn naar nieuwe technieken en smaakervaringen heeft het nieuwe koken deuren geopend. De nieuwe technieken zorgen voor een betere smaak, een beter mondgevoel en een optimale logistiek, zodat de gerechten beter op tafel komen. De trend van het moleculair koken en innovatief koken is gezet, de vooruitgang raast voort, maar het koken blijft een puzzel, die pas compleet is als de smakenen de vormgeving een compleet plaatje zijn. En dat dat bewijzen mijn collega's en ik in dit boek, aldus Jonnie Boer.
De nieuwste technieken uit de innovatieve keuken
Voor koks die altijd opzoek zijn naar nieuwe technieken en smaakervaringen heeft het nieuwe koken deuren geopend. De nieuwe technieken zorgen voor een betere smaak, een beter mondgevoel en een optimale logistiek, zodat de gerechten beter op tafel komen. De trend van het moleculair koken en innovatief koken is gezet, de vooruitgang raast voort, maar het koken blijft een puzzel, die pas compleet is als de smakenen de vormgeving een compleet plaatje zijn. En dat dat bewijzen mijn collega's en ik in dit boek, aldus Jonnie Boer.
Aantal pagina's | 159 |
---|---|
Merk | Good Cook |
Artikelnummer | 978-94-6143-022-9 |
EAN | 9789461430229 |
Auteur | Jonnie Boer |
ISBN | 9789461430229 |
Taal | Nederlands |
Thema | kooktechnieken |
Uitgever | Good Cook |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.
