De topchefs van de moleculaire keuken

Waardering:
100% of 100
geen
De nieuwste technieken uit de innovatieve keuken

Voor koks die altijd opzoek zijn naar nieuwe technieken en smaakervaringen heeft het nieuwe koken deuren geopend. De nieuwe technieken zorgen voor een betere smaak, een beter mondgevoel en een optimale logistiek, zodat de gerechten beter op tafel komen. De trend van het moleculair koken en innovatief koken is gezet, de vooruitgang raast voort, maar het koken blijft een puzzel, die pas compleet is als de smakenen de vormgeving een compleet plaatje zijn. En dat dat bewijzen mijn collega's en ik in dit boek, aldus Jonnie Boer.
Normale prijs € 24,90 Speciale prijs € 7,50
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
De nieuwste technieken uit de innovatieve keuken

Voor koks die altijd opzoek zijn naar nieuwe technieken en smaakervaringen heeft het nieuwe koken deuren geopend. De nieuwe technieken zorgen voor een betere smaak, een beter mondgevoel en een optimale logistiek, zodat de gerechten beter op tafel komen. De trend van het moleculair koken en innovatief koken is gezet, de vooruitgang raast voort, maar het koken blijft een puzzel, die pas compleet is als de smakenen de vormgeving een compleet plaatje zijn. En dat dat bewijzen mijn collega's en ik in dit boek, aldus Jonnie Boer.

De nieuwste technieken uit de innovatieve keuken

Voor koks die altijd opzoek zijn naar nieuwe technieken en smaakervaringen heeft het nieuwe koken deuren geopend. De nieuwe technieken zorgen voor een betere smaak, een beter mondgevoel en een optimale logistiek, zodat de gerechten beter op tafel komen. De trend van het moleculair koken en innovatief koken is gezet, de vooruitgang raast voort, maar het koken blijft een puzzel, die pas compleet is als de smakenen de vormgeving een compleet plaatje zijn. En dat dat bewijzen mijn collega's en ik in dit boek, aldus Jonnie Boer.

Meer informatie
Aantal pagina's159
MerkGood Cook
Artikelnummer9789461430229
AuteurJonnie Boer
ISBN9789461430229
TaalNederlands
Themakooktechnieken
UitgeverGood Cook
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice