Koffiemolens

Heeft u zin in echte verse koffie? Met een handmatige of elektrische bonenmolen maalt u uw eigen koffiebonen en stelt u uw eigen maling in. Zo heeft u altijd de perfecte gemalen koffie die past bij uw espressomachine of koffiezetapparaat.

Producten 49-62 van 62

Van hoog naar laag sorteren
    • Gratis verzending vanaf €30,- in Nederland, België en Duitsland
    • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
    • Gratis cadeauverpakking
Pagina
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Koffiemolens

Een koffiemolen kiezen?

Een goede koffiemolen is een van de apparaten die niet mag ontbreken in de keuken van een koffieliefhebber. Maximaal aroma haalt u uit vers gemalen koffie. Hieronder vindt u wat handvatten voor als u een koffiemolen wilt kopen.

Handmatige koffiemolen

Met een handmatige bonenmaler kunt u gemakkelijk uw koffiebonen malen. Het vergt echter wel een beetje moeite: de machine wordt immers met de hand aangedreven. Handmatige bonenmalers zijn vooral geschikt voor onderweg, of voor wie kleine hoeveelheden koffiebonen wil malen per keer. De meeste handmatige koffiemolens zijn vooral geschikt voor filterkoffie: de maling hoeft dan niet superfijn te zijn. Een ander voordeel van een handmatige koffiemolen is het feit dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Je hoeft ze enkel leeg te kloppen en schoon te borstelen.

Elektrische koffiemolen

Voor gebruiksgemak zijn er elektrische koffiemolens met maalschijven. Net als bij de handmolens wordt de koffie door het maalwerk geleid, maar de maalgraad en maalduur zijn nauwkeurig af te stellen. Er bestaan conische- en vlakke maalschijven. De vlakke schijven kunnen het dichtst bij elkaar komen zonder elkaar te raken, waardoor deze machines het fijnst kunnen uitmalen, perfect voor een espressomaling.

Koffiemolens bij kookwinkel Oldenhof

In het assortiment van kookwinkel Oldenhof vindt u veel verschillende koffiemolens. Waaronder handmolens van Zassenhaus, Alessi en Eureka in verschillende materialen en kleuren. In ons assortiment vindt u elektrische molens van Baratza, Rancilio, Eureka en nog veel meer. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de koffiemolens? Kom langs en laat u informeren in een van onze kookwinkels of stel uw vragen bij onze klantenservice.