15% EXTRA KORTING op alle elektrische producten! Actievoorwaarden

Koffiemolens

Heeft u zin in echte verse koffie? Met een handmatige of elektrische bonenmolen maalt u uw eigen koffiebonen en stelt u uw eigen maling in. Zo heeft u altijd de perfecte gemalen koffie die past bij uw espressomachine of koffiezetapparaat. 

Producten 1-16 van 56

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 56

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

De najaarsbrochure is uit!

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Ook dit jaar staat onze brochure weer vol nieuwe en vertrouwde merken om de sterren van de hemel te koken.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Koffiemolens

Een koffiemolen kiezen?
Een goede koffiemolen is een van de apparaten die niet mag ontbreken in de keuken van een koffieliefhebber. Vers gemalen koffie heeft het maximale aroma, dus hieronder wat handvatten voor als u een koffiemolen wilt kopen. De meest eenvoudige koffiemolen zijn uitgerust met een vlak, roterend mes. Dergelijke molens blijven de koffie fijner malen zolang de molen draait. Hierdoor is een gelijkmatige maling niet goed mogelijk. Verschillende andere molens worden met de hand bediend, maar malen gelijkmatiger doordat de koffie door het maalwerk heen wordt geleid tijdens het maalproces. De laatste stap zit in de elektrische koffiemolens met maalschijven. Net als bij de handmolens wordt de koffie door het maalwerk geleid, maar de maalgraad en maalduur zijn nauwkeurig af te stellen. Er bestaan conische- en vlakke maalschijven. De vlakke schijven kunnen het dichtst bij elkaar komen zonder elkaar te raken, waardoor deze machines het fijnst kunnen uitmalen.
De koffiemolens van kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof vindt u koffiemolens van alle gangbare soorten. De eenvoudige modellen van Cloer zijn voorzien van een vlak mes, dit zijn de meest voordelige elektrische koffiemolens. Wij verkopen ook handmolens van Hario, Zassenhaus en Kyocera, in verschillende materialen en kleuren. De grote molens hebben wij van Isomac, Solis, Bezzera, Rancilio, Eureka en nog veel meer. Onze topkwaliteit koffiemolens hebben wij van de merken Macap en Mazzer. Deze machines zijn verkrijgbaar met doseersystemen en maaltimers, afhankelijk van de wensen die u heeft voor een koffiemolen. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over de koffiemolens, kijk op www.kookwinkel.nl of kom langs en laat u informeren in een van onze fysieke winkel.