Melkopschuimers

Geen cappuccino of latte macchiato zonder schuimende melk. Schuimt u het liefst handmatig,  met een elektrische schuimer of kiest u voor de klassieke melkmepper?

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Melkopschuimers

Een melkopschuimer kopen
Om goed melkschuim te maken is een melkopschuimer onmisbaar. U kunt het schuim gebruiken voor koffiebereidingen als cappuccino en latte macchiato. Om te bepalen welke melkopschuimer u wilt kopen, kunt zich het best informeren over de verschillende soorten melkopschuimers er zijn. De eenvoudigste modellen werken mechanisch of op een eenvoudige motor. Daarop volgen modellen die gesloten zijn, maar nog wel mechanisch worden aangedreven, door te schudden of een zeefje als melkklopper te gebruiken. De meest uitvoerige machines verwarmen de melk zelf en werken elektrisch. Afhankelijk van waarvoor u de geschuimde melk wilt gebruiken en hoe stevig u de melk wilt hebben kunt u een keuze maken uit een van de verschillende modellen.
Melkopschuimers bij kookwinkel Oldenhof
In het assortiment van kookwinkel Oldenhof vindt u verschillende eenvoudige melkopschuimers. Het merk Oldenhof heeft een mechanische opschuimer, die draait door het handvat op en neer te bewegen. Rösle en Aerolatte leveren elk eenvoudige elektrische melkopschuimers die u in een kan met warme melk kunt gebruiken. Het Japanse koffiemerk Hario heeft een schudbeker waarmee u koude merk kunt opschuimen voordat u het verwarmt. Frabosk heeft een beker waarbij de zeef op en neer kan bewegen in het deksel. Solis, Dualit, Graef, Hostess en Jura maken volautomatische melkopschuimers die de melk verwarmen en opschuimen tot een compact schuim. Kijk voor het volledige assortiment op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze winkels.