Thermoskannen

Met een thermoskan of thermosfles houdt u warme dranken langer warm en koude dranken langer koud. Wij bieden u thermoskannen in diverse maten en materialen. 

Producten 1-16 van 83

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-16 van 83

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gastronomische grillen in 2018

Inspiratieproducten

04-01-2018,

Wij hebben geprobeerd om alle trends die over eten en uit eten gaan in 2018 voor u op een rijtje te zetten.
Lees verder

Dé nieuwe kookworkshops

Inspiratieproducten

01-11-2017,

Hierbij presenteren wij onze nieuwe kookschoolagenda voor het voorjaar 2018.
Lees verder

Thermoskannen

Een thermoskan kopen
Met behulp van een thermoskan kunt u uw warme dranken gedurende langere tijd warm houden. De meeste van deze kannen gaan uit van een principe van dubbelwandigheid. Tussen de binnenwand en de buitenwand zit een vacuüm, waardoor de warmte niet geleid wordt. Bij het kopen van een thermoskan of thermosfles is het belangrijk om te bedenken waar u de kan voor wilt gebruiken. Wanneer u de kan alleen in huis wilt gebruiken kunt u een fraaie kan met een glazen binnenpot gebruiken, maar als u uw warme drank ook wilt meenemen kunt u het best een thermosfles kopen.
Thermoskannen bij kookwinkel Oldenhof
Kookwinkel Oldenhof heeft verschillende maten, soorten en merken thermoskannen. Het Deense merk Stelton heeft al sinds jaar en dag een designklassieker in hun thermoskan met tuimeldeksel, daarnaast hebben ze het model Emma dat een gebogen houten handgreep heeft. Steltonkannen zijn in veel verschillende kleuren te koop. Het Duitse Alfi maakt meer klassiek geïnspireerde thermoskannen in verschillende materialen. Ook zijn er tal van thermosflessen om mee te nemen. Het Amerikaanse buitenleven-merk Stanley maakt thermosdrinkbekers en thermosflessen in verschillende maten en kleuren. Rubytec produceert thermosbekers met een draaidop. Van het merk Oldenhof zijn er klassieke thermosflessen met een drinkbeker als deksel. Kijk voor ons volledige aanbod aan thermoskannen op www.kookwinkel.nl of kom langs in een van onze kookwinkels.