Asian green : 100 vegan recepten

De Aziatische keuken staat bekend om haar heerlijke gerechten die traditioneel vaak geen vlees en zuivel bevatten. De auteur haalde haar inspiratie voor de recepten uit Asian Green uit het hele Aziatische continent. De gerechten zijn eenvoudig, geschikt voor elke dag en gezond en zitten bovendien vol eiwitrijke ingrediënten zoals peulvruchten, granenen tofu.

Van ontbijtjes tot wokgerechten en van party food tot desserts. Gerechten zoals misopannenkoekjes met maïs & zoete aardappel, Koreaanse zeewiersoep of gerookte-tofu-dumplings in zoetzure bouillon halen het beste uit de Aziatische keuken naar boven.

 

Ching-He Huang is een populaire Briste tv-chef en auteur van meerdere kookboeken over de Aziatische keuken. Ze is geboren in Taiwan en woont sinds haar elfde in Londen.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 20,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

De Aziatische keuken staat bekend om haar heerlijke gerechten die traditioneel vaak geen vlees en zuivel bevatten. De auteur haalde haar inspiratie voor de recepten uit Asian Green uit het hele Aziatische continent. De gerechten zijn eenvoudig, geschikt voor elke dag en gezond en zitten bovendien vol eiwitrijke ingrediënten zoals peulvruchten, granenen tofu.

Van ontbijtjes tot wokgerechten en van party food tot desserts. Gerechten zoals misopannenkoekjes met maïs & zoete aardappel, Koreaanse zeewiersoep of gerookte-tofu-dumplings in zoetzure bouillon halen het beste uit de Aziatische keuken naar boven.

 

Ching-He Huang is een populaire Briste tv-chef en auteur van meerdere kookboeken over de Aziatische keuken. Ze is geboren in Taiwan en woont sinds haar elfde in Londen.

De Aziatische keuken staat bekend om haar heerlijke gerechten die traditioneel vaak geen vlees en zuivel bevatten. De auteur haalde haar inspiratie voor de recepten uit Asian Green uit het hele Aziatische continent. De gerechten zijn eenvoudig, geschikt voor elke dag en gezond en zitten bovendien vol eiwitrijke ingrediënten zoals peulvruchten, granenen tofu.

Van ontbijtjes tot wokgerechten en van party food tot desserts. Gerechten zoals misopannenkoekjes met maïs & zoete aardappel, Koreaanse zeewiersoep of gerookte-tofu-dumplings in zoetzure bouillon halen het beste uit de Aziatische keuken naar boven.

 

Ching-He Huang is een populaire Briste tv-chef en auteur van meerdere kookboeken over de Aziatische keuken. Ze is geboren in Taiwan en woont sinds haar elfde in Londen.

Meer informatie
Aantal pagina's208
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789023016830
EAN9789023016830
AuteurChris Carter
ISBN9789023016830
TaalNederlands
Themavegetarisch en veganistisch
UitgeverBecht
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice