Asian green : 100 vegan recepten
De Aziatische keuken staat bekend om haar heerlijke gerechten die traditioneel vaak geen vlees en zuivel bevatten. De auteur haalde haar inspiratie voor de recepten uit Asian Green uit het hele Aziatische continent. De gerechten zijn eenvoudig, geschikt voor elke dag en gezond en zitten bovendien vol eiwitrijke ingrediënten zoals peulvruchten, granenen tofu.
Van ontbijtjes tot wokgerechten en van party food tot desserts. Gerechten zoals misopannenkoekjes met maïs & zoete aardappel, Koreaanse zeewiersoep of gerookte-tofu-dumplings in zoetzure bouillon halen het beste uit de Aziatische keuken naar boven.
Ching-He Huang is een populaire Briste tv-chef en auteur van meerdere kookboeken over de Aziatische keuken. Ze is geboren in Taiwan en woont sinds haar elfde in Londen.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
De Aziatische keuken staat bekend om haar heerlijke gerechten die traditioneel vaak geen vlees en zuivel bevatten. De auteur haalde haar inspiratie voor de recepten uit Asian Green uit het hele Aziatische continent. De gerechten zijn eenvoudig, geschikt voor elke dag en gezond en zitten bovendien vol eiwitrijke ingrediënten zoals peulvruchten, granenen tofu.
Van ontbijtjes tot wokgerechten en van party food tot desserts. Gerechten zoals misopannenkoekjes met maïs & zoete aardappel, Koreaanse zeewiersoep of gerookte-tofu-dumplings in zoetzure bouillon halen het beste uit de Aziatische keuken naar boven.
Ching-He Huang is een populaire Briste tv-chef en auteur van meerdere kookboeken over de Aziatische keuken. Ze is geboren in Taiwan en woont sinds haar elfde in Londen.
De Aziatische keuken staat bekend om haar heerlijke gerechten die traditioneel vaak geen vlees en zuivel bevatten. De auteur haalde haar inspiratie voor de recepten uit Asian Green uit het hele Aziatische continent. De gerechten zijn eenvoudig, geschikt voor elke dag en gezond en zitten bovendien vol eiwitrijke ingrediënten zoals peulvruchten, granenen tofu.
Van ontbijtjes tot wokgerechten en van party food tot desserts. Gerechten zoals misopannenkoekjes met maïs & zoete aardappel, Koreaanse zeewiersoep of gerookte-tofu-dumplings in zoetzure bouillon halen het beste uit de Aziatische keuken naar boven.
Ching-He Huang is een populaire Briste tv-chef en auteur van meerdere kookboeken over de Aziatische keuken. Ze is geboren in Taiwan en woont sinds haar elfde in Londen.
Aantal pagina's | 208 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789023016830 |
EAN | 9789023016830 |
Auteur | Chris Carter |
ISBN | 9789023016830 |
Taal | Nederlands |
Thema | vegetarisch en veganistisch |
Uitgever | Becht |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.