BAUT : 80 eigenwijze, verrassende en unieke gerechten

BAUT is een fenomeen - zowel binnen als ver buiten Amsterdam.

Chefkok-eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-up restaurants in Nederland. BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Want elke keer verhuisde BAUT naar nieuwe spectaculaire tijdelijke locaties in de hoofdstad. Met het credo 'underpromise and overdeliver' wist Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.

BAUT staat bekend om de eigen stijl, sfeer en natuurlijk de BAUT-klassiekers van chef Michiel. Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise tot de ceviche met gerookte avocado. Maar ook Aziatische oesters, sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun' en de 'BAUT Sour Bitch'!) behoren tot het BAUT-repertoire. Al deze bijzondere recepten én verhalen komen samen in dit unieke kookboek.

3-5 werkdagen levertijd
Op voorraad
€ 35,00
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

BAUT is een fenomeen - zowel binnen als ver buiten Amsterdam.

Chefkok-eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-up restaurants in Nederland. BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Want elke keer verhuisde BAUT naar nieuwe spectaculaire tijdelijke locaties in de hoofdstad. Met het credo 'underpromise and overdeliver' wist Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.

BAUT staat bekend om de eigen stijl, sfeer en natuurlijk de BAUT-klassiekers van chef Michiel. Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise tot de ceviche met gerookte avocado. Maar ook Aziatische oesters, sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun' en de 'BAUT Sour Bitch'!) behoren tot het BAUT-repertoire. Al deze bijzondere recepten én verhalen komen samen in dit unieke kookboek.

BAUT is een fenomeen - zowel binnen als ver buiten Amsterdam.

Chefkok-eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-up restaurants in Nederland. BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Want elke keer verhuisde BAUT naar nieuwe spectaculaire tijdelijke locaties in de hoofdstad. Met het credo 'underpromise and overdeliver' wist Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.

BAUT staat bekend om de eigen stijl, sfeer en natuurlijk de BAUT-klassiekers van chef Michiel. Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise tot de ceviche met gerookte avocado. Maar ook Aziatische oesters, sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun' en de 'BAUT Sour Bitch'!) behoren tot het BAUT-repertoire. Al deze bijzondere recepten én verhalen komen samen in dit unieke kookboek.

Meer informatie
Aantal pagina's256
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789059566361
EAN9789059566361
ISBN9789059566361
TaalNederlands
Themabekende chefs en restaurants
UitgeverFontaine
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice