BAUT : 80 eigenwijze, verrassende en unieke gerechten
BAUT is een fenomeen - zowel binnen als ver buiten Amsterdam.
Chefkok-eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-up restaurants in Nederland. BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Want elke keer verhuisde BAUT naar nieuwe spectaculaire tijdelijke locaties in de hoofdstad. Met het credo 'underpromise and overdeliver' wist Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.
BAUT staat bekend om de eigen stijl, sfeer en natuurlijk de BAUT-klassiekers van chef Michiel. Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise tot de ceviche met gerookte avocado. Maar ook Aziatische oesters, sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun' en de 'BAUT Sour Bitch'!) behoren tot het BAUT-repertoire. Al deze bijzondere recepten én verhalen komen samen in dit unieke kookboek.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
BAUT is een fenomeen - zowel binnen als ver buiten Amsterdam.
Chefkok-eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-up restaurants in Nederland. BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Want elke keer verhuisde BAUT naar nieuwe spectaculaire tijdelijke locaties in de hoofdstad. Met het credo 'underpromise and overdeliver' wist Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.
BAUT staat bekend om de eigen stijl, sfeer en natuurlijk de BAUT-klassiekers van chef Michiel. Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise tot de ceviche met gerookte avocado. Maar ook Aziatische oesters, sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun' en de 'BAUT Sour Bitch'!) behoren tot het BAUT-repertoire. Al deze bijzondere recepten én verhalen komen samen in dit unieke kookboek.
BAUT is een fenomeen - zowel binnen als ver buiten Amsterdam.
Chefkok-eigenaar Michiel van der Eerde zette met zijn spraakmakende BAUT-concept dé standaard voor pop-up restaurants in Nederland. BAUT staat voor: rauw, rebels, eigenzinnig en bovenal - tijdelijk. Want elke keer verhuisde BAUT naar nieuwe spectaculaire tijdelijke locaties in de hoofdstad. Met het credo 'underpromise and overdeliver' wist Van der Eerde met zijn team een trouwe groep BAUT-fans én nieuwe gasten steeds opnieuw te verrassen.
BAUT staat bekend om de eigen stijl, sfeer en natuurlijk de BAUT-klassiekers van chef Michiel. Van de alom geprezen steak tartaar met baconmayonaise tot de ceviche met gerookte avocado. Maar ook Aziatische oesters, sticky toffee met crème fraîche-ijs en de beroemde BAUT-cocktails (zoals de 'Man bun machine gun' en de 'BAUT Sour Bitch'!) behoren tot het BAUT-repertoire. Al deze bijzondere recepten én verhalen komen samen in dit unieke kookboek.
Aantal pagina's | 256 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789059566361 |
EAN | 9789059566361 |
ISBN | 9789059566361 |
Taal | Nederlands |
Thema | bekende chefs en restaurants |
Uitgever | Fontaine |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.