Belinda's Italiaans Bakboek
Elke regio in Italië heeft wel zijn eigen brood, pizza's, koekjes, dolci... Belinda MacDonald perfectioneerde haar passie ter plaatse tijdens haar vele culinaire zoektochten volgens de auteur lekkerste land.
In Italiaans Bakboek werkt Belinda voornamelijk met lievito madre - de Italiaanse versie van zuurdesem - en legt ze uit waarom dit gezond is, hoe je het maakt, hoe je ermee werkt en het onderhoudt. Ze vertelt met welke bloemsoorten de echte Italiaanse pizza's en het knapperige brood gebakken worden en wat er nu zo specifek is aan Italiaans gebak.
Met meer dan 60 recepten schotelt ze je overheerlijke focaccia, schiacciata, pinsa Romana, grissini, en pizza's voor met verschillende soorten deeg en afgewerkt met unieke seizoensgebonden toppings. Met een ruime keuze authentieke dolci en biscotti als toetje, tutti fatti in casa.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Elke regio in Italië heeft wel zijn eigen brood, pizza's, koekjes, dolci... Belinda MacDonald perfectioneerde haar passie ter plaatse tijdens haar vele culinaire zoektochten volgens de auteur lekkerste land.
In Italiaans Bakboek werkt Belinda voornamelijk met lievito madre - de Italiaanse versie van zuurdesem - en legt ze uit waarom dit gezond is, hoe je het maakt, hoe je ermee werkt en het onderhoudt. Ze vertelt met welke bloemsoorten de echte Italiaanse pizza's en het knapperige brood gebakken worden en wat er nu zo specifek is aan Italiaans gebak.
Met meer dan 60 recepten schotelt ze je overheerlijke focaccia, schiacciata, pinsa Romana, grissini, en pizza's voor met verschillende soorten deeg en afgewerkt met unieke seizoensgebonden toppings. Met een ruime keuze authentieke dolci en biscotti als toetje, tutti fatti in casa.
In Italiaans Bakboek werkt Belinda voornamelijk met lievito madre - de Italiaanse versie van zuurdesem - en legt ze uit waarom dit gezond is, hoe je het maakt, hoe je ermee werkt en het onderhoudt. Ze vertelt met welke bloemsoorten de echte Italiaanse pizza's en het knapperige brood gebakken worden en wat er nu zo specifek is aan Italiaans gebak.
Met meer dan 60 recepten schotelt ze je overheerlijke focaccia, schiacciata, pinsa Romana, grissini, en pizza's voor met verschillende soorten deeg en afgewerkt met unieke seizoensgebonden toppings. Met een ruime keuze authentieke dolci en biscotti als toetje, tutti fatti in casa.
Aantal pagina's | 176 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789401487139 |
Taal | Nederlands |
Thema | bakken |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.