Bijbel van de Japanse keuken
De bijbel van de Japanse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Japanse keuken wil leren kennen.
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan.
Maak een reis door de verschillende culinaire regio's: van inktvisnoedels en een verwarmende zalm hot pot uit het noordelijk gelegen Hokkaido tot aan noedelsoep met buikspek en gyoza met met kimchi en tofu uit het zuidelijke Kyushu.
Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Japanse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Japanse gerechten.
Auteur Tosao Van Coevorden heeft de Japanse keuken van zijn moeder geleerd en jaren in Japanse keukens in Amsterdam gewerkt. Tegenwoordig is Tosao samen met Guido de Bruijn eigenaar van 2 Japanse Izakaya's in Amsterdam, 'De Japanner'.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
De bijbel van de Japanse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Japanse keuken wil leren kennen.
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan.
Maak een reis door de verschillende culinaire regio's: van inktvisnoedels en een verwarmende zalm hot pot uit het noordelijk gelegen Hokkaido tot aan noedelsoep met buikspek en gyoza met met kimchi en tofu uit het zuidelijke Kyushu.
Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Japanse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Japanse gerechten.
Auteur Tosao Van Coevorden heeft de Japanse keuken van zijn moeder geleerd en jaren in Japanse keukens in Amsterdam gewerkt. Tegenwoordig is Tosao samen met Guido de Bruijn eigenaar van 2 Japanse Izakaya's in Amsterdam, 'De Japanner'.
De bijbel van de Japanse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Japanse keuken wil leren kennen.
De Japanse keuken staat bekend om het gebruik van bijzondere en verse ingrediënten. In de meeste toko's vind je tegenwoordig een Japanse afdeling en ook de beter gesorteerde supermarkt heeft het een en ander staan. De Japanse keuken is over het algemeen licht en gezond en Japans koken is minder moeilijk dan vaak wordt gedacht; de ruim 126 miljoen Japanners koken wanneer ze uit hun werk komen eveneens de gerechten die in dit boek staan.
Maak een reis door de verschillende culinaire regio's: van inktvisnoedels en een verwarmende zalm hot pot uit het noordelijk gelegen Hokkaido tot aan noedelsoep met buikspek en gyoza met met kimchi en tofu uit het zuidelijke Kyushu.
Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Japanse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Japanse gerechten.
Auteur Tosao Van Coevorden heeft de Japanse keuken van zijn moeder geleerd en jaren in Japanse keukens in Amsterdam gewerkt. Tegenwoordig is Tosao samen met Guido de Bruijn eigenaar van 2 Japanse Izakaya's in Amsterdam, 'De Japanner'.
Aantal pagina's | 496 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789048848287 |
EAN | 9789048848287 |
ISBN | 9789048848287 |
Taal | Nederlands |
Thema | aziatisch |
Uitgever | Carrera |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.