Blijven eten : recepten voor een gezonde wereld

Verhalen over eten en duurzaamheid worden niet snel zo praktisch, multicultureel en oplossingsgericht als Lars Charas ze vertelt. 'Blijven eten' is veel meer dan wéér het verhaal over de gevolgen van ons eetpatroon voor de aarde. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken, is de boodschap van Charas. 'Blijven eten' geeft volop inspiratie. Het is een positief verhaal over eetculturen en hoe die veranderen, met voorbeelden van over de hele wereld. Het geeft inkijkjes in de ideeën van topkoks en wetenschappers uit zes verschillende werelddelen. Uniek zijn de 66 spannende en toekomstbestendige recepten, die van dit boek het kookboek van de toekomst maken. Charas gaat de grote problemen van klimaatverandering en overexploitatie van hulpbronnen niet uit de weg. Hij schetst een aantal grote verschuivingen die we kunnen verwachten. Tegelijk geeft hij praktische aanknopingspunten om de negatieve gevolgen daarvan om te buigen en een verandering in gang te zetten. Met heel praktische richtlijnen voor een duurzaam dieet, maar ook met met een oproep aan koks en bewuste consumenten over hoe zij, door slimme samenwerking, zelf concreet kunnen bijdragen aan een samenleving die kan blijven eten.
€ 29,99
  • Gratis verzending vanaf € 20,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren en omruilen, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 11:30 uur besteld, dezelfde avond nog in huis. Mits op voorraad.
  • Vóór 23:00 uur besteld, is morgen in huis! Op werkdagen, mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.
Verhalen over eten en duurzaamheid worden niet snel zo praktisch, multicultureel en oplossingsgericht als Lars Charas ze vertelt. 'Blijven eten' is veel meer dan wéér het verhaal over de gevolgen van ons eetpatroon voor de aarde. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken, is de boodschap van Charas. 'Blijven eten' geeft volop inspiratie. Het is een positief verhaal over eetculturen en hoe die veranderen, met voorbeelden van over de hele wereld. Het geeft inkijkjes in de ideeën van topkoks en wetenschappers uit zes verschillende werelddelen. Uniek zijn de 66 spannende en toekomstbestendige recepten, die van dit boek het kookboek van de toekomst maken. Charas gaat de grote problemen van klimaatverandering en overexploitatie van hulpbronnen niet uit de weg. Hij schetst een aantal grote verschuivingen die we kunnen verwachten. Tegelijk geeft hij praktische aanknopingspunten om de negatieve gevolgen daarvan om te buigen en een verandering in gang te zetten. Met heel praktische richtlijnen voor een duurzaam dieet, maar ook met met een oproep aan koks en bewuste consumenten over hoe zij, door slimme samenwerking, zelf concreet kunnen bijdragen aan een samenleving die kan blijven eten.
Verhalen over eten en duurzaamheid worden niet snel zo praktisch, multicultureel en oplossingsgericht als Lars Charas ze vertelt. 'Blijven eten' is veel meer dan wéér het verhaal over de gevolgen van ons eetpatroon voor de aarde. Dit boek kijkt vooruit, naar een toekomst waarin we blijven eten, maar wel gedwongen worden om andere keuzes te gaan maken over wat er op ons bord belandt. Die toekomst is dichterbij dan we denken, dus we kunnen daar maar beter nú al over gaan nadenken, is de boodschap van Charas. 'Blijven eten' geeft volop inspiratie. Het is een positief verhaal over eetculturen en hoe die veranderen, met voorbeelden van over de hele wereld. Het geeft inkijkjes in de ideeën van topkoks en wetenschappers uit zes verschillende werelddelen. Uniek zijn de 66 spannende en toekomstbestendige recepten, die van dit boek het kookboek van de toekomst maken. Charas gaat de grote problemen van klimaatverandering en overexploitatie van hulpbronnen niet uit de weg. Hij schetst een aantal grote verschuivingen die we kunnen verwachten. Tegelijk geeft hij praktische aanknopingspunten om de negatieve gevolgen daarvan om te buigen en een verandering in gang te zetten. Met heel praktische richtlijnen voor een duurzaam dieet, maar ook met met een oproep aan koks en bewuste consumenten over hoe zij, door slimme samenwerking, zelf concreet kunnen bijdragen aan een samenleving die kan blijven eten.
Meer informatie
Aantal pagina's384
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789021567983
EAN9789021567983
ISBN9789021567983
TaalNederlands
UitgeverKosmos
Uitvoeringpaperback
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Kunnen wij u helpen?

Klantenservice