De aardappeleters

Sushi, schnitzel en steak; het zijn wereldberoemde gerechten die we dagelijks eten, maar ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten. Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd? De Aardappeleters trokken de wereld in en zochten het uit.

Uit de krochten van eeuwenoude bibliotheken en uit de monden van chefs, baronnessen, boeren, revolutionairen en uitvinders worden de oerrecepten opgediept. Het resultaat is een kloek boek vol verrassende avonturen met babi, bolo en bbq en epische verhalen over nazi’s en spaghetti, maffia en kaasfondue, zeezieke koeien en vleesthee. Een reis vol memorabele ontmoetingen, zoals met de laatst levende telg van het roemruchte geslacht Stroganoff, die sinds de dood van haar moeder nooit meer een fatsoenlijke boeuf stroganoff heeft gegeten.

Dit is een kookboek voor naast het fornuis én een reisroman voor op het nachtkastje. Nadat je uit het boek hebt gekookt, kruip je ermee onder de wol om te verdwalen op de onherbergzaamste plekken ter wereld.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 29,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Sushi, schnitzel en steak; het zijn wereldberoemde gerechten die we dagelijks eten, maar ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten. Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd? De Aardappeleters trokken de wereld in en zochten het uit.

Uit de krochten van eeuwenoude bibliotheken en uit de monden van chefs, baronnessen, boeren, revolutionairen en uitvinders worden de oerrecepten opgediept. Het resultaat is een kloek boek vol verrassende avonturen met babi, bolo en bbq en epische verhalen over nazi’s en spaghetti, maffia en kaasfondue, zeezieke koeien en vleesthee. Een reis vol memorabele ontmoetingen, zoals met de laatst levende telg van het roemruchte geslacht Stroganoff, die sinds de dood van haar moeder nooit meer een fatsoenlijke boeuf stroganoff heeft gegeten.

Dit is een kookboek voor naast het fornuis én een reisroman voor op het nachtkastje. Nadat je uit het boek hebt gekookt, kruip je ermee onder de wol om te verdwalen op de onherbergzaamste plekken ter wereld.

Sushi, schnitzel en steak; het zijn wereldberoemde gerechten die we dagelijks eten, maar ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten. Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd? De Aardappeleters trokken de wereld in en zochten het uit.

Uit de krochten van eeuwenoude bibliotheken en uit de monden van chefs, baronnessen, boeren, revolutionairen en uitvinders worden de oerrecepten opgediept. Het resultaat is een kloek boek vol verrassende avonturen met babi, bolo en bbq en epische verhalen over nazi’s en spaghetti, maffia en kaasfondue, zeezieke koeien en vleesthee. Een reis vol memorabele ontmoetingen, zoals met de laatst levende telg van het roemruchte geslacht Stroganoff, die sinds de dood van haar moeder nooit meer een fatsoenlijke boeuf stroganoff heeft gegeten.

Dit is een kookboek voor naast het fornuis én een reisroman voor op het nachtkastje. Nadat je uit het boek hebt gekookt, kruip je ermee onder de wol om te verdwalen op de onherbergzaamste plekken ter wereld.

Meer informatie
Aantal pagina's320
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789400406889
EAN9789400406889
ISBN9789400406889
TaalNederlands
Themabasis en naslagwerken
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice