De bijbel van de Indonesische keuken

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel.

Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap-fotografie en uitleg over baisingrediënten, culinaire begrippen en technieken leer je zelf de lekkerste Indonesische gerechten te bereiden. Van basisrecept tot rijstgerecht en van saté en sambal tot aan vlees-, vis- en schaal- en schelpdieren. Natuurlijk ontbreken ook de groentegerechten en de nodige zoetigheden niet.

De bijbel van de Indonesische keuken is zowel voor de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend, leerzaam en tijdloos naslagwerk.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 33,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel.

Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap-fotografie en uitleg over baisingrediënten, culinaire begrippen en technieken leer je zelf de lekkerste Indonesische gerechten te bereiden. Van basisrecept tot rijstgerecht en van saté en sambal tot aan vlees-, vis- en schaal- en schelpdieren. Natuurlijk ontbreken ook de groentegerechten en de nodige zoetigheden niet.

De bijbel van de Indonesische keuken is zowel voor de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend, leerzaam en tijdloos naslagwerk.

Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel.

Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

Aan de hand van duidelijke aanwijzingen, stap-voor-stap-fotografie en uitleg over baisingrediënten, culinaire begrippen en technieken leer je zelf de lekkerste Indonesische gerechten te bereiden. Van basisrecept tot rijstgerecht en van saté en sambal tot aan vlees-, vis- en schaal- en schelpdieren. Natuurlijk ontbreken ook de groentegerechten en de nodige zoetigheden niet.

De bijbel van de Indonesische keuken is zowel voor de beginnende als de ervaren thuiskok een verrassend, leerzaam en tijdloos naslagwerk.

Meer informatie
Aantal pagina's512
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789048853816
EAN9789048853816
ISBN9789048853816
TaalNederlands
Themaaziatisch
UitgeverCarrera
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice