Dosia plukt bessen

Aalbessen, zwarte bessen, cranberry's, bramen, vlierbessen, frambozen: bessen zijn kleine bommetjes van zoet en zuur. Heerlijk om zo te eten maar ook geweldig om te gebruiken in gerechten. Het zoet en het zuur van bessen doet het namelijk ook juist goed in allerlei hartige gerechten, dranken en smaakmakers. Wat dacht je van kip met bramen-barbecuesaus, een kaasplankje met blauwebessenmosterd, prei met vlierbessendressing of frambozenkombucha?

Als de bessenstruiken overproductie draaien en de bessen spotgoedkoop zijn, maak je de lekkerste jam, gelei, chutney, sauzen, siropen en sap om het hele jaar terug te denken aan de tijd dat de bessen vrolijk aan de struiken hingen. Je vindt in dit boek de basisrecepten, maar juist ook nieuwe frisse ideeën. Maak eens je eigen aardbeienazijn en kruisbessenwaterkefir. Brouw van rozebottels, druiven, sleedoornbessen de lekkerste bessenjenevers, -gins en likeuren of maak heel gemakkelijk je eigen sprankelende bessen'cider'.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 34,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Aalbessen, zwarte bessen, cranberry's, bramen, vlierbessen, frambozen: bessen zijn kleine bommetjes van zoet en zuur. Heerlijk om zo te eten maar ook geweldig om te gebruiken in gerechten. Het zoet en het zuur van bessen doet het namelijk ook juist goed in allerlei hartige gerechten, dranken en smaakmakers. Wat dacht je van kip met bramen-barbecuesaus, een kaasplankje met blauwebessenmosterd, prei met vlierbessendressing of frambozenkombucha?

Als de bessenstruiken overproductie draaien en de bessen spotgoedkoop zijn, maak je de lekkerste jam, gelei, chutney, sauzen, siropen en sap om het hele jaar terug te denken aan de tijd dat de bessen vrolijk aan de struiken hingen. Je vindt in dit boek de basisrecepten, maar juist ook nieuwe frisse ideeën. Maak eens je eigen aardbeienazijn en kruisbessenwaterkefir. Brouw van rozebottels, druiven, sleedoornbessen de lekkerste bessenjenevers, -gins en likeuren of maak heel gemakkelijk je eigen sprankelende bessen'cider'.

Aalbessen, zwarte bessen, cranberry's, bramen, vlierbessen, frambozen: bessen zijn kleine bommetjes van zoet en zuur. Heerlijk om zo te eten maar ook geweldig om te gebruiken in gerechten. Het zoet en het zuur van bessen doet het namelijk ook juist goed in allerlei hartige gerechten, dranken en smaakmakers. Wat dacht je van kip met bramen-barbecuesaus, een kaasplankje met blauwebessenmosterd, prei met vlierbessendressing of frambozenkombucha?

Als de bessenstruiken overproductie draaien en de bessen spotgoedkoop zijn, maak je de lekkerste jam, gelei, chutney, sauzen, siropen en sap om het hele jaar terug te denken aan de tijd dat de bessen vrolijk aan de struiken hingen. Je vindt in dit boek de basisrecepten, maar juist ook nieuwe frisse ideeën. Maak eens je eigen aardbeienazijn en kruisbessenwaterkefir. Brouw van rozebottels, druiven, sleedoornbessen de lekkerste bessenjenevers, -gins en likeuren of maak heel gemakkelijk je eigen sprankelende bessen'cider'.

Meer informatie
Aantal pagina's192
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789464040425
EAN9789464040425
Auteur24 Kitchen
ISBN9789464040425
Themafruit en salade, groenten
UitgeverFontaine
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice