Eten met vrienden

Shared dining is dé trend op culinair gebied. Een aantal gerechten midden op de tafel en samen genieten van alle smaken die aanwezig zijn. Met dit boek leer je de smaak van je tafelgenoten kennen, verbreed je je eigen smaakpalet en wordt gezamenlijk eten een nog grotere sociale aangelegenheid.
Kiest je gast normaal altijd voor vlees, dan is dit wellicht de gelegenheid om ook eens een stukje vis te proberen. Proeven, proberen en genieten zijn woorden die zeer goed bij shared plates passen en jouw avond met vrienden of familie tot een succes maken.

Dit schitterende boek, samengesteld door een topteam van chef-koks, food editors, fotografen en foodstylisten die inspireren op vernieuwende en spannen foodtrends, bevat meer dan 60 heerlijke recepten voor shared dining, zoals bruschetta met halloumi en avocado, tomatensalade met labneh en zaden, lamskoteletjes met chimichurri, platbrood met peer, salie en geitenkaas en lemoncurdtaart met pistachenoten.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 19,95
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Shared dining is dé trend op culinair gebied. Een aantal gerechten midden op de tafel en samen genieten van alle smaken die aanwezig zijn. Met dit boek leer je de smaak van je tafelgenoten kennen, verbreed je je eigen smaakpalet en wordt gezamenlijk eten een nog grotere sociale aangelegenheid.
Kiest je gast normaal altijd voor vlees, dan is dit wellicht de gelegenheid om ook eens een stukje vis te proberen. Proeven, proberen en genieten zijn woorden die zeer goed bij shared plates passen en jouw avond met vrienden of familie tot een succes maken.

Dit schitterende boek, samengesteld door een topteam van chef-koks, food editors, fotografen en foodstylisten die inspireren op vernieuwende en spannen foodtrends, bevat meer dan 60 heerlijke recepten voor shared dining, zoals bruschetta met halloumi en avocado, tomatensalade met labneh en zaden, lamskoteletjes met chimichurri, platbrood met peer, salie en geitenkaas en lemoncurdtaart met pistachenoten.

Shared dining is dé trend op culinair gebied. Een aantal gerechten midden op de tafel en samen genieten van alle smaken die aanwezig zijn. Met dit boek leer je de smaak van je tafelgenoten kennen, verbreed je je eigen smaakpalet en wordt gezamenlijk eten een nog grotere sociale aangelegenheid.
Kiest je gast normaal altijd voor vlees, dan is dit wellicht de gelegenheid om ook eens een stukje vis te proberen. Proeven, proberen en genieten zijn woorden die zeer goed bij shared plates passen en jouw avond met vrienden of familie tot een succes maken.

Dit schitterende boek, samengesteld door een topteam van chef-koks, food editors, fotografen en foodstylisten die inspireren op vernieuwende en spannen foodtrends, bevat meer dan 60 heerlijke recepten voor shared dining, zoals bruschetta met halloumi en avocado, tomatensalade met labneh en zaden, lamskoteletjes met chimichurri, platbrood met peer, salie en geitenkaas en lemoncurdtaart met pistachenoten.
Meer informatie
Aantal pagina's160
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789463549141
TaalNederlands
Thematapas, amuses en hapjes
UitgeverLantaarn
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice