Het krokettenboek : Johannes van Dam
De kroket is een typisch Nederlandse lekkernij, wordt vaak gedacht. Dus is het vreemd dat slechts een enkeling zélf kroketten maakt, en bijna niemand zich heeft verdiept in de geschiedenis ervan. Johannes van Dam (1946-2013) deed dat wel, en constateerde dat er weinig producten zijn waarover zo veel historische onzin wordt gedebiteerd. In Het krokettenboek wilde Van Dam alles wat hij wist vastleggen over een van zijn grootste genoegens: de kroket.
Met de research en het schrijven was Van Dam al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben Het krokettenboek op basis van zijn gegevens in 2014 voltooid. Ook voor deze herziene editie in een nieuwe jas hebben Noordhoek en Freud een aantal nieuwe recepten verzorgd.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
De kroket is een typisch Nederlandse lekkernij, wordt vaak gedacht. Dus is het vreemd dat slechts een enkeling zélf kroketten maakt, en bijna niemand zich heeft verdiept in de geschiedenis ervan. Johannes van Dam (1946-2013) deed dat wel, en constateerde dat er weinig producten zijn waarover zo veel historische onzin wordt gedebiteerd. In Het krokettenboek wilde Van Dam alles wat hij wist vastleggen over een van zijn grootste genoegens: de kroket.
Met de research en het schrijven was Van Dam al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben Het krokettenboek op basis van zijn gegevens in 2014 voltooid. Ook voor deze herziene editie in een nieuwe jas hebben Noordhoek en Freud een aantal nieuwe recepten verzorgd.
De kroket is een typisch Nederlandse lekkernij, wordt vaak gedacht. Dus is het vreemd dat slechts een enkeling zélf kroketten maakt, en bijna niemand zich heeft verdiept in de geschiedenis ervan. Johannes van Dam (1946-2013) deed dat wel, en constateerde dat er weinig producten zijn waarover zo veel historische onzin wordt gedebiteerd. In Het krokettenboek wilde Van Dam alles wat hij wist vastleggen over een van zijn grootste genoegens: de kroket.
Met de research en het schrijven was Van Dam al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben Het krokettenboek op basis van zijn gegevens in 2014 voltooid. Ook voor deze herziene editie in een nieuwe jas hebben Noordhoek en Freud een aantal nieuwe recepten verzorgd.
Aantal pagina's | 143 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789038807485 |
EAN | 9789038807485 |
Auteur | Johannes van Dam |
ISBN | 9789038807485 |
Taal | Nederlands |
Thema | nederlands en vlaams |
Uitgever | Nijgh & van Ditmar |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.