Het krokettenboek : Johannes van Dam

De kroket is een typisch Nederlandse lekkernij, wordt vaak gedacht. Dus is het vreemd dat slechts een enkeling zélf kroketten maakt, en bijna niemand zich heeft verdiept in de geschiedenis ervan. Johannes van Dam (1946-2013) deed dat wel, en constateerde dat er weinig producten zijn waarover zo veel historische onzin wordt gedebiteerd. In Het krokettenboek wilde Van Dam alles wat hij wist vastleggen over een van zijn grootste genoegens: de kroket.

Met de research en het schrijven was Van Dam al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben Het krokettenboek op basis van zijn gegevens in 2014 voltooid. Ook voor deze herziene editie in een nieuwe jas hebben Noordhoek en Freud een aantal nieuwe recepten verzorgd.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 16,50
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

De kroket is een typisch Nederlandse lekkernij, wordt vaak gedacht. Dus is het vreemd dat slechts een enkeling zélf kroketten maakt, en bijna niemand zich heeft verdiept in de geschiedenis ervan. Johannes van Dam (1946-2013) deed dat wel, en constateerde dat er weinig producten zijn waarover zo veel historische onzin wordt gedebiteerd. In Het krokettenboek wilde Van Dam alles wat hij wist vastleggen over een van zijn grootste genoegens: de kroket.

Met de research en het schrijven was Van Dam al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben Het krokettenboek op basis van zijn gegevens in 2014 voltooid. Ook voor deze herziene editie in een nieuwe jas hebben Noordhoek en Freud een aantal nieuwe recepten verzorgd.

De kroket is een typisch Nederlandse lekkernij, wordt vaak gedacht. Dus is het vreemd dat slechts een enkeling zélf kroketten maakt, en bijna niemand zich heeft verdiept in de geschiedenis ervan. Johannes van Dam (1946-2013) deed dat wel, en constateerde dat er weinig producten zijn waarover zo veel historische onzin wordt gedebiteerd. In Het krokettenboek wilde Van Dam alles wat hij wist vastleggen over een van zijn grootste genoegens: de kroket.

Met de research en het schrijven was Van Dam al vele jaren bezig; helaas is het zijn Unvollendete geworden. Joosje Noordhoek en Jonah Freud, beiden goed met hem bevriend, hebben Het krokettenboek op basis van zijn gegevens in 2014 voltooid. Ook voor deze herziene editie in een nieuwe jas hebben Noordhoek en Freud een aantal nieuwe recepten verzorgd.

Meer informatie
Aantal pagina's143
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789038807485
EAN9789038807485
AuteurJohannes van Dam
ISBN9789038807485
TaalNederlands
Themanederlands en vlaams
UitgeverNijgh & van Ditmar
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice