Hete kolen compleet - Editie 2024

Hete kolen compleet

Alles over grillen & koken met een kamado Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht

In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!

 

  • Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
  • Met 25 nieuwe recepten (ook vegetarisch!) en meer dan 100 recepten in totaal



Het koken en grillen op een kamado - een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo - is voor veel mensen inmiddels dé manier om te barbecueën of beter gezegd: buiten te koken. Dankzij de techniek van de kamado kan dat namelijk het hele jaar door, ongeacht het weer. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas weten alles over deze veelzijdige bbq: ze schreven meerdere boeken over de kamado's en verkochten meer dan 40.000 exemplaren van Hete kolen compleet.

 

 

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 36,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Hete kolen compleet

Alles over grillen & koken met een kamado Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht

In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!

 

  • Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
  • Met 25 nieuwe recepten (ook vegetarisch!) en meer dan 100 recepten in totaal



Het koken en grillen op een kamado - een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo - is voor veel mensen inmiddels dé manier om te barbecueën of beter gezegd: buiten te koken. Dankzij de techniek van de kamado kan dat namelijk het hele jaar door, ongeacht het weer. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas weten alles over deze veelzijdige bbq: ze schreven meerdere boeken over de kamado's en verkochten meer dan 40.000 exemplaren van Hete kolen compleet.

 

 

Hete kolen compleet

Alles over grillen & koken met een kamado Hét standaardwerk voor de kamado-liefhebber: meer dan 40.000 exemplaren verkocht

In deze hernieuwde uitgave van de barbecueklassieker Hete kolen compleet vind je de nieuwste modellen, up-to-date uitleg over alle technieken plus natuurlijk de beste recepten voor de kamado. Gerechten met vlees, maar ook met groenten en zelfs zoete desserts. Een must-have voor beginnende én ervaren kamado-chefs!

  • Hernieuwde uitgave met de nieuwste modellen, technieken en accessoires
  • Met 25 nieuwe recepten (ook vegetarisch!) en meer dan 100 recepten in totaal


  • Het koken en grillen op een kamado - een Japanse kleioven zoals de Big Green Egg, de Kamado Joe en de Primo - is voor veel mensen inmiddels dé manier om te barbecueën of beter gezegd: buiten te koken. Dankzij de techniek van de kamado kan dat namelijk het hele jaar door, ongeacht het weer. Auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas weten alles over deze veelzijdige bbq: ze schreven meerdere boeken over de kamado's en verkochten meer dan 40.000 exemplaren van Hete kolen compleet.

     

     

    Meer informatie
    Aantal pagina's352
    MerkBowls and Dishes
    Artikelnummer9789464043099
    Uitvoeringhardcover
    Schrijf uw eigen review
    Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

    Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

    Klantenservice