Homakase : stap voor stap home made sushi

‘Omakase’ betekent letterlijk: ‘ik laat het aan jou over’. De gasten, in het geval van de Japanse omakase meestal maar een paar, krijgen voorgeschoteld wat de chef voor ze kiest. In 'Homakase' hebben we het niet over de chef van een Japans restaurant, maar over omakase thuis, home made dus.

Van oorsprong fotograaf Oof Verschuren (bekend van de fotografie van de boeken van Yvette van Boven) heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het bereiden van sushi. Stap voor stap, foto per foto, laat hij zien hoe u op professionele wijze échte sushi bereidt voor zes gasten bij u aan tafel. Bij alle minder bekende ingrediënten of benodigde keukenspullen wordt stilgestaan, ook waar ze te krijgen zijn en zo nodig ook in welk seizoen.

In 'Homakase' maken we sushi met lokale vis of groenten, want ook dat is het idee achter de Japanse keuken: kook lokaal en binnen het seizoen. Alle fotografie, illustraties en prenten zijn van Oofs hand, zijn vrouw Yvette van Boven schreef het allemaal op. Het resultaat is een schitterend en uiterst bruikbaar boek waar elke beginner of beetje gevorderde thuiskok mee uit de voeten kan.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 38,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

‘Omakase’ betekent letterlijk: ‘ik laat het aan jou over’. De gasten, in het geval van de Japanse omakase meestal maar een paar, krijgen voorgeschoteld wat de chef voor ze kiest. In 'Homakase' hebben we het niet over de chef van een Japans restaurant, maar over omakase thuis, home made dus.

Van oorsprong fotograaf Oof Verschuren (bekend van de fotografie van de boeken van Yvette van Boven) heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het bereiden van sushi. Stap voor stap, foto per foto, laat hij zien hoe u op professionele wijze échte sushi bereidt voor zes gasten bij u aan tafel. Bij alle minder bekende ingrediënten of benodigde keukenspullen wordt stilgestaan, ook waar ze te krijgen zijn en zo nodig ook in welk seizoen.

In 'Homakase' maken we sushi met lokale vis of groenten, want ook dat is het idee achter de Japanse keuken: kook lokaal en binnen het seizoen. Alle fotografie, illustraties en prenten zijn van Oofs hand, zijn vrouw Yvette van Boven schreef het allemaal op. Het resultaat is een schitterend en uiterst bruikbaar boek waar elke beginner of beetje gevorderde thuiskok mee uit de voeten kan.

‘Omakase’ betekent letterlijk: ‘ik laat het aan jou over’. De gasten, in het geval van de Japanse omakase meestal maar een paar, krijgen voorgeschoteld wat de chef voor ze kiest. In 'Homakase' hebben we het niet over de chef van een Japans restaurant, maar over omakase thuis, home made dus.

Van oorsprong fotograaf Oof Verschuren (bekend van de fotografie van de boeken van Yvette van Boven) heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in het bereiden van sushi. Stap voor stap, foto per foto, laat hij zien hoe u op professionele wijze échte sushi bereidt voor zes gasten bij u aan tafel. Bij alle minder bekende ingrediënten of benodigde keukenspullen wordt stilgestaan, ook waar ze te krijgen zijn en zo nodig ook in welk seizoen.

In 'Homakase' maken we sushi met lokale vis of groenten, want ook dat is het idee achter de Japanse keuken: kook lokaal en binnen het seizoen. Alle fotografie, illustraties en prenten zijn van Oofs hand, zijn vrouw Yvette van Boven schreef het allemaal op. Het resultaat is een schitterend en uiterst bruikbaar boek waar elke beginner of beetje gevorderde thuiskok mee uit de voeten kan.

Meer informatie
Aantal pagina's272
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789038809830
EAN9789038809830
AuteurOof Verschuren
ISBN9789038809830
TaalNederlands
Themaaziatisch
UitgeverNijgh & van Ditmar
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice