Inmaken : groente, fruit, diversen

Wat doe je met tomaten die echt op moeten voordat ze rot zijn? Wat moet je maken van leftover vijgen? Allemaal redenen om fruit en groenten in te maken, snel gedaan en altijd handig om op een later tijdstip uit de kast te halen. De laatste jaren ligt de nadruk op eten fermenteren, roken en drogen, en krijgt het maken van jam, zuur, chutney en siroop als manier om voedsel langer houdbaar te maken helaas minder aandacht. Inmaken brengt hier verandering in.

Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit, groente en diversen te bewaren voor later. Ruim honderd ingrediënten worden op klassieke en moderne wijze verwerkt tot goed gevulde potten. Van kwetsenchutney met rode ui, gefermenteerde rode biet met komijn tot aardbeienjam en een pickle van watermeloenschil, de diversiteit aan recepten is enorm.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 39,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Wat doe je met tomaten die echt op moeten voordat ze rot zijn? Wat moet je maken van leftover vijgen? Allemaal redenen om fruit en groenten in te maken, snel gedaan en altijd handig om op een later tijdstip uit de kast te halen. De laatste jaren ligt de nadruk op eten fermenteren, roken en drogen, en krijgt het maken van jam, zuur, chutney en siroop als manier om voedsel langer houdbaar te maken helaas minder aandacht. Inmaken brengt hier verandering in.

Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit, groente en diversen te bewaren voor later. Ruim honderd ingrediënten worden op klassieke en moderne wijze verwerkt tot goed gevulde potten. Van kwetsenchutney met rode ui, gefermenteerde rode biet met komijn tot aardbeienjam en een pickle van watermeloenschil, de diversiteit aan recepten is enorm.

Wat doe je met tomaten die echt op moeten voordat ze rot zijn? Wat moet je maken van leftover vijgen? Allemaal redenen om fruit en groenten in te maken, snel gedaan en altijd handig om op een later tijdstip uit de kast te halen. De laatste jaren ligt de nadruk op eten fermenteren, roken en drogen, en krijgt het maken van jam, zuur, chutney en siroop als manier om voedsel langer houdbaar te maken helaas minder aandacht. Inmaken brengt hier verandering in.

Jonah Freud en Noni Kooiman geven in dit boek meer dan driehonderd recepten om fruit, groente en diversen te bewaren voor later. Ruim honderd ingrediënten worden op klassieke en moderne wijze verwerkt tot goed gevulde potten. Van kwetsenchutney met rode ui, gefermenteerde rode biet met komijn tot aardbeienjam en een pickle van watermeloenschil, de diversiteit aan recepten is enorm.

Meer informatie
Aantal pagina's408
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789038808826
EAN9789038808826
AuteurJonah Freud
ISBN9789038808826
TaalNederlands
Themakooktechnieken
UitgeverNijgh & van Ditmar
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice