Kai Shun Classic hakbijl 17,5 cm messenstaal
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
De Kai Shun hakbijl is gemaakt van AUS-8A messenstaal en weegt 450 gr. Het blad van de bijl is 17,5 cm lang en 7,5 cm hoog, de rug van het lemmet is circa 4 mm dik. Inclusief de pakkahouten greep is de bijl 30 cm lang. Gebruik de hakbijl voor het verdelen van grote stukken vlees, of het doorhakken van gewrichten.
Kai Shun Classic hakbijl
De Kai Shun Classic hakbijl is in tegenstelling tot de andere messen uit de serie gemaakt van één massieve staalsoort. De bijl is hierdoor geschikt voor het zware werk en bestand tegen de krachten die het lemmet krijgt te verduren bij de impact op vlees, gewrichten of uw hakblok.
De hakbijl leent zich bij uitstek voor het verdelen van grote stukken vlees in kleinere porties. U verdeelt spareribs in kleinere delen of hakt de hakt gewrichten van gevogelte door om de poten van het karkas te scheiden.
Onderhoudt de snede van de hakbijl door deze af en toe aan te zetten op een aanzetstaal. Het lemmet is eenvoudig te slijpen op een diamantenslijpstaaf of wetsteen.
Reinig de Kai Shun Classic hakbijl met warm water en afwasmiddel. Droog de bijl na het reinigen direct grondig af.
Merk | Kai |
---|---|
Artikelnummer | DM-0767 |
Gewicht | 450 gram |
EAN | 4901601393064 |
Hoogte | 7,5 cm |
Lengte | 17,5 cm |
Materiaal | houtcomposiet, messenstaal |
Snedevorm | glad |
Totale lengte | 30 cm |
Reiniging | handafwas |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.
