Koken met Karin: Wereldgerechten zonder pakjes en zakjes
Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig.
Waarom altijd aardappels-groente-vlees als je ook de ene avond Spaans kunt eten, de volgende Mexicaans en de dag daarna Chinees? Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig. Met dit kookboek reis je in 115 recepten de wereld rond. Van Amerikaanse jambalaya tot Spaanse paella, van Thaise kip siam tot Mexicaanse taco’s, van Zweedse balletjes tot Italiaanse lasagnette. Recepten met vlees, vis én vega, want van tal van klassiekers is er ook een speciaal bedachte vegetarische variant, denk aan Kantonese kip-zonder-kip of Griekse kofta-zonder-gehakt. Een vrolijk boek met reisverhalen om bij weg te dromen vanaf je eigen bank en een berg overheerlijke recepten waarvoor je het land niet uit hoeft. Makkelijk om te maken en voorzien van heel veel extra tips en trucs. - 115 recepten uit 34 landen die niet kunnen mislukken - goed verkrijgbare ingrediënten - veel tips en variaties - vlees, vis én vega Karin Luiten (alias Koken met Karin) is culinair journalist en auteur van een hele reeks kookboeken, waaronder de bestsellerserie Zónder pakjes & zakjes. Ze schrijft wekelijks in Trouw en op www.kokenmetkarin.nl. Dit is haar 20e boek. ‘Karin Luiten is de koningin van de no-nonsense receptuur.’ Margriet ‘Het is een verademing en ik roep het in hoofdletters: RECEPTEN VAN KARIN KLOPPEN ALTIJD.’ Ronald Giphart
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig.
Waarom altijd aardappels-groente-vlees als je ook de ene avond Spaans kunt eten, de volgende Mexicaans en de dag daarna Chinees? Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig. Met dit kookboek reis je in 115 recepten de wereld rond. Van Amerikaanse jambalaya tot Spaanse paella, van Thaise kip siam tot Mexicaanse taco’s, van Zweedse balletjes tot Italiaanse lasagnette. Recepten met vlees, vis én vega, want van tal van klassiekers is er ook een speciaal bedachte vegetarische variant, denk aan Kantonese kip-zonder-kip of Griekse kofta-zonder-gehakt. Een vrolijk boek met reisverhalen om bij weg te dromen vanaf je eigen bank en een berg overheerlijke recepten waarvoor je het land niet uit hoeft. Makkelijk om te maken en voorzien van heel veel extra tips en trucs. - 115 recepten uit 34 landen die niet kunnen mislukken - goed verkrijgbare ingrediënten - veel tips en variaties - vlees, vis én vega Karin Luiten (alias Koken met Karin) is culinair journalist en auteur van een hele reeks kookboeken, waaronder de bestsellerserie Zónder pakjes & zakjes. Ze schrijft wekelijks in Trouw en op www.kokenmetkarin.nl. Dit is haar 20e boek. ‘Karin Luiten is de koningin van de no-nonsense receptuur.’ Margriet ‘Het is een verademing en ik roep het in hoofdletters: RECEPTEN VAN KARIN KLOPPEN ALTIJD.’ Ronald Giphart
Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig.
Waarom altijd aardappels-groente-vlees als je ook de ene avond Spaans kunt eten, de volgende Mexicaans en de dag daarna Chinees? Wereldgerechten, we zijn er dol op. Maar een pakje of zakje heb je daar helemaal niet voor nodig. Met dit kookboek reis je in 115 recepten de wereld rond. Van Amerikaanse jambalaya tot Spaanse paella, van Thaise kip siam tot Mexicaanse taco’s, van Zweedse balletjes tot Italiaanse lasagnette. Recepten met vlees, vis én vega, want van tal van klassiekers is er ook een speciaal bedachte vegetarische variant, denk aan Kantonese kip-zonder-kip of Griekse kofta-zonder-gehakt. Een vrolijk boek met reisverhalen om bij weg te dromen vanaf je eigen bank en een berg overheerlijke recepten waarvoor je het land niet uit hoeft. Makkelijk om te maken en voorzien van heel veel extra tips en trucs. - 115 recepten uit 34 landen die niet kunnen mislukken - goed verkrijgbare ingrediënten - veel tips en variaties - vlees, vis én vega Karin Luiten (alias Koken met Karin) is culinair journalist en auteur van een hele reeks kookboeken, waaronder de bestsellerserie Zónder pakjes & zakjes. Ze schrijft wekelijks in Trouw en op www.kokenmetkarin.nl. Dit is haar 20e boek. ‘Karin Luiten is de koningin van de no-nonsense receptuur.’ Margriet ‘Het is een verademing en ik roep het in hoofdletters: RECEPTEN VAN KARIN KLOPPEN ALTIJD.’ Ronald Giphart
Aantal pagina's | 256 |
---|---|
Artikelnummer | 9789083334004 |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.