Koken met paddenstoelen

Andrea Gentl deelt in dit boek met veel enthousiasme haar grote passie voor paddenstoelen. Ze geeft uitleg over paddenstoelen en de vele verschillende technieken om ze te bereiden – van het maken van rustgevend paddenstoelenpoeder voor over de muesli tot een schnitzel van oesterzwammen.

Koken met paddenstoelen verbreedt je kennis over het gebruik van meer dan twintig soorten paddenstoelen als voedsel: van smaakmaker tot de ster van de maaltijd.

De gerechten klinken deels bekend – lasagne, risotto, boeuf bourguignon en brownies – maar de ingrediënten en smaken zijn even onverwacht als heerlijk. In totaal bevat dit kookboek bijna 100 recepten die de krachtige smaken en gezondheidsbevorderende eigenschappen van ’s werelds meest magische ingrediënt ontsluiten.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 34,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Andrea Gentl deelt in dit boek met veel enthousiasme haar grote passie voor paddenstoelen. Ze geeft uitleg over paddenstoelen en de vele verschillende technieken om ze te bereiden – van het maken van rustgevend paddenstoelenpoeder voor over de muesli tot een schnitzel van oesterzwammen.

Koken met paddenstoelen verbreedt je kennis over het gebruik van meer dan twintig soorten paddenstoelen als voedsel: van smaakmaker tot de ster van de maaltijd.

De gerechten klinken deels bekend – lasagne, risotto, boeuf bourguignon en brownies – maar de ingrediënten en smaken zijn even onverwacht als heerlijk. In totaal bevat dit kookboek bijna 100 recepten die de krachtige smaken en gezondheidsbevorderende eigenschappen van ’s werelds meest magische ingrediënt ontsluiten.

Andrea Gentl deelt in dit boek met veel enthousiasme haar grote passie voor paddenstoelen. Ze geeft uitleg over paddenstoelen en de vele verschillende technieken om ze te bereiden – van het maken van rustgevend paddenstoelenpoeder voor over de muesli tot een schnitzel van oesterzwammen.

Koken met paddenstoelen verbreedt je kennis over het gebruik van meer dan twintig soorten paddenstoelen als voedsel: van smaakmaker tot de ster van de maaltijd.

De gerechten klinken deels bekend – lasagne, risotto, boeuf bourguignon en brownies – maar de ingrediënten en smaken zijn even onverwacht als heerlijk. In totaal bevat dit kookboek bijna 100 recepten die de krachtige smaken en gezondheidsbevorderende eigenschappen van ’s werelds meest magische ingrediënt ontsluiten.

Meer informatie
Aantal pagina's240
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789089899712
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!