Kookbijbel : Het ene recept leidt naar het andere - Niki Segnit
De prachtig vormgegeven Smaakbijbel van Niki Segnit is nog altijd onovertroffen. Na zeven jaar uitvoerig experimenteren komt Segnit met weer zo’n ingenieus kookboek: de Kookbijbel, waarin ze nog een stap verder gaat.
Dit keer gidst Segnit lezers niet van smaak naar smaak, maar van recept naar recept. Zo opent ze het hoofdstuk over brood met een basisrecept en leidt ze de lezer via flatbreads, focaccia’s en scones naar bollen, brioches en rumtaartjes. Wie inziet hoe het ene gerecht voortkomt uit het andere, kan ze vervolgens gemakkelijk uit de losse pols bereiden. En passant toont Segnit de speelruimte en tovert ze platte broden om tot Japanse ni-hachi of Indiase missi roti en maakt ze van een brioche in een handomdraai een verrukkelijke pane al formaggio of praline.
En zo zijn er nog elf hoofdstukken in dit schier onuitputtelijke boek. Met haar rijkdom aan recepten en ongeëvenaarde originaliteit is de Kookbijbel een boek dat alle andere kookboeken overbodig maakt – en uiteindelijk zichzelf.
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
De prachtig vormgegeven Smaakbijbel van Niki Segnit is nog altijd onovertroffen. Na zeven jaar uitvoerig experimenteren komt Segnit met weer zo’n ingenieus kookboek: de Kookbijbel, waarin ze nog een stap verder gaat.
Dit keer gidst Segnit lezers niet van smaak naar smaak, maar van recept naar recept. Zo opent ze het hoofdstuk over brood met een basisrecept en leidt ze de lezer via flatbreads, focaccia’s en scones naar bollen, brioches en rumtaartjes. Wie inziet hoe het ene gerecht voortkomt uit het andere, kan ze vervolgens gemakkelijk uit de losse pols bereiden. En passant toont Segnit de speelruimte en tovert ze platte broden om tot Japanse ni-hachi of Indiase missi roti en maakt ze van een brioche in een handomdraai een verrukkelijke pane al formaggio of praline.
En zo zijn er nog elf hoofdstukken in dit schier onuitputtelijke boek. Met haar rijkdom aan recepten en ongeëvenaarde originaliteit is de Kookbijbel een boek dat alle andere kookboeken overbodig maakt – en uiteindelijk zichzelf.
De prachtig vormgegeven Smaakbijbel van Niki Segnit is nog altijd onovertroffen. Na zeven jaar uitvoerig experimenteren komt Segnit met weer zo’n ingenieus kookboek: de Kookbijbel, waarin ze nog een stap verder gaat.
Dit keer gidst Segnit lezers niet van smaak naar smaak, maar van recept naar recept. Zo opent ze het hoofdstuk over brood met een basisrecept en leidt ze de lezer via flatbreads, focaccia’s en scones naar bollen, brioches en rumtaartjes. Wie inziet hoe het ene gerecht voortkomt uit het andere, kan ze vervolgens gemakkelijk uit de losse pols bereiden. En passant toont Segnit de speelruimte en tovert ze platte broden om tot Japanse ni-hachi of Indiase missi roti en maakt ze van een brioche in een handomdraai een verrukkelijke pane al formaggio of praline.
En zo zijn er nog elf hoofdstukken in dit schier onuitputtelijke boek. Met haar rijkdom aan recepten en ongeëvenaarde originaliteit is de Kookbijbel een boek dat alle andere kookboeken overbodig maakt – en uiteindelijk zichzelf.
Aantal pagina's | 609 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789057599170 |
EAN | 9789057599170 |
Auteur | Niki Segniot |
ISBN | 9789057599170 |
Uitgever | Podium |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.