Kookbijbels - Inmaak- en fermenteerbijbel
Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten. Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 had iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.
Simone van Thull houdt van eten, koken en fermenteren. Koken vanaf de basis, met een voorkeur voor eenvoudige, nederige ingrediënten, verrijkt met ingemaakte smaakmakers en fermenten. Met deze smaakmakers tover je thuis in een handomdraai een bijzondere en gezonde maaltijd in elkaar. De wondere wereld der fermentatie is eindeloos, gezond en waanzinnig interessant. Maar boven alles lekker!
- Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
- Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
- Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
- Gratis cadeauverpakking.
Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten. Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 had iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.
Simone van Thull houdt van eten, koken en fermenteren. Koken vanaf de basis, met een voorkeur voor eenvoudige, nederige ingrediënten, verrijkt met ingemaakte smaakmakers en fermenten. Met deze smaakmakers tover je thuis in een handomdraai een bijzondere en gezonde maaltijd in elkaar. De wondere wereld der fermentatie is eindeloos, gezond en waanzinnig interessant. Maar boven alles lekker!
Hét naslagwerk voor iedereen die alles over inmaken en fermenteren wil weten. Van augurk tot zuurkool en van kimchi tot bietenpickle en kombucha. In Inmaak- en fermenteerbijbel leert Simone van Thull je alles over inmaken en fermenteren. Inmaken en fermenteren doen we al zo lang de mens kookt. Pas eind jaren 60 had iedereen een koelkast. Niet hip en nieuw dus maar oude technieken om eten te maken vol levende bacteriën die in ons dieet horen.
Simone van Thull houdt van eten, koken en fermenteren. Koken vanaf de basis, met een voorkeur voor eenvoudige, nederige ingrediënten, verrijkt met ingemaakte smaakmakers en fermenten. Met deze smaakmakers tover je thuis in een handomdraai een bijzondere en gezonde maaltijd in elkaar. De wondere wereld der fermentatie is eindeloos, gezond en waanzinnig interessant. Maar boven alles lekker!
Aantal pagina's | 496 |
---|---|
Merk | Bowls and Dishes |
Artikelnummer | 9789048866489 |
Thema | kooktechnieken |
Uitgever | Carrera |
Uitvoering | hardcover |
Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.
- Kunnen wij u helpen?
Wij zijn bereikbaar tot 18:00 via 035 623 66 26 en klantenservice@kookwinkel.nl.
- Onze kookwinkels
Kom ook eens langs en laat u inspireren en adviseren in één van onze kookwinkels.