Made by Ellen

Ellen van Duijn groeide op met smakelijke gerechten uit het restaurant van haar ouders. Elke avond stonden er minimaal twee soorten groente op tafel en haar moeders gravad lax en curry's zijn onovertroffen. Toen ze zelf een gezin kreeg stond ze voor een uitdaging: wél elke dag lekker eten, maar niet te veel tijd in de keuken staan.

In Made by Ellen laat ze zien hoe je met eenvoudige kooktechnieken en nét even andere ingrediënten dagelijkse gerechten dat felbegeerde beetje extra geeft. Van een sublieme maar o-zo-simpele pasta, tot een showstopper-bloemkool wellington (mét kaassaus) of eigengerookte makreel: dit boek wil je hebben.

Direct leverbaar
Op voorraad
€ 25,99
  • Gratis verzending vanaf € 30,00 in Nederland, België en Duitsland.
  • Gratis retourneren, ook mogelijk in onze kookwinkels.
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, zo snel mogelijk in huis. Mits op voorraad.
  • Gratis cadeauverpakking.

Ellen van Duijn groeide op met smakelijke gerechten uit het restaurant van haar ouders. Elke avond stonden er minimaal twee soorten groente op tafel en haar moeders gravad lax en curry's zijn onovertroffen. Toen ze zelf een gezin kreeg stond ze voor een uitdaging: wél elke dag lekker eten, maar niet te veel tijd in de keuken staan.

In Made by Ellen laat ze zien hoe je met eenvoudige kooktechnieken en nét even andere ingrediënten dagelijkse gerechten dat felbegeerde beetje extra geeft. Van een sublieme maar o-zo-simpele pasta, tot een showstopper-bloemkool wellington (mét kaassaus) of eigengerookte makreel: dit boek wil je hebben.

Ellen van Duijn groeide op met smakelijke gerechten uit het restaurant van haar ouders. Elke avond stonden er minimaal twee soorten groente op tafel en haar moeders gravad lax en curry's zijn onovertroffen. Toen ze zelf een gezin kreeg stond ze voor een uitdaging: wél elke dag lekker eten, maar niet te veel tijd in de keuken staan.

In Made by Ellen laat ze zien hoe je met eenvoudige kooktechnieken en nét even andere ingrediënten dagelijkse gerechten dat felbegeerde beetje extra geeft. Van een sublieme maar o-zo-simpele pasta, tot een showstopper-bloemkool wellington (mét kaassaus) of eigengerookte makreel: dit boek wil je hebben.

Meer informatie
Aantal pagina's224
MerkBowls and Dishes
Artikelnummer9789046825433
EAN9789046825433
ISBN9789046825433
TaalNederlands
UitgeverNieuw Amsterdam
Uitvoeringhardcover
Schrijf uw eigen review
Reviews kunnen alleen worden achtergelaten door ingelogde gebruikers Log in of maak een account aan.

Voor vragen en advies over dit product kunt u contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@kookwinkel.nl of bel naar 035-6236626. U kunt natuurlijk ook langskomen in één van onze kookwinkels in Amersfoort, Hilversum of Zwolle.

Klantenservice