Kaasfondue

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Over op inductie?

Inspiratieproducten

09-11-2018,

Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder

Welke Crock-Pot past bij u?

Inspiratieproducten

30-11-2018,

Om u op weg te helpen bij het kiezen van de juiste Crock-Pot hebben wij de verschillende types voor u toegelicht.
Lees verder

Boska kaasfondue benodigdheden

Boska kaasfondue benodigdheden kopen?
Zin in een gezellig avondje kaasfondue? Met de kaasfondue producten van Boska heeft u alles in huis voor een geslaagde fondue. Zo vindt u bij ons fonduesets in verschillende designs, compleet met brander en fonduevorkjes. Serveert u liever kaasfondue als tapas? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Naast kaasfonduesets vindt u ook fonduevorken in onze collectie. De fonduesets zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar hebben ook meerdere design prijzen gewonnen.
Boska kaasfondue benodigdheden bij Oldenhof
Natuurlijk hoeft u de fonduesets niet per se voor kaas te gebruiken. Ze zijn ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld chocoladefondue of om sauzen warm te houden tijdens een barbecue. Om de verschillende kaasfonduebenodigdheden te zien kunt u langskomen in één van onze kookwinkels. Onze kook-experts helpen u graag met het kiezen van een geschikte set. Een kaasfondueset cadeau doen? Wij pakken uw aankoop altijd gratis voor u in, ook als u online uw bestelling doet.