Kaasfondue

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 
Over op inductie?
Gaat u over op inductie? Grote kans dat uw huidige pannen vervangen moeten worden. Hier moet u op letten bij het aanschaffen van een pannenset voor inductie.
Lees verder
 
Zo maakt u de barbecue schoon
Barbecueën is leuk, maar net als koken achter het fornuis moet je het gerei achteraf schoonmaken. Hier moet u op letten bij het schoonmaken van uw barbecue
Lees verder

Boska kaasfondue benodigdheden

Boska kaasfondue benodigdheden kopen?
Zin in een gezellig avondje kaasfondue? Met de kaasfondue producten van Boska heeft u alles in huis voor een geslaagde fondue. Zo vindt u bij ons fonduesets in verschillende designs, compleet met brander en fonduevorkjes. Serveert u liever kaasfondue als tapas? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Naast kaasfonduesets vindt u ook fonduevorken in onze collectie. De fonduesets zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar hebben ook meerdere design prijzen gewonnen.
Boska kaasfondue benodigdheden bij Oldenhof
Natuurlijk hoeft u de fonduesets niet per se voor kaas te gebruiken. Ze zijn ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld chocoladefondue of om sauzen warm te houden tijdens een barbecue. Om de verschillende kaasfonduebenodigdheden te zien kunt u langskomen in één van onze kookwinkels. Onze kook-experts helpen u graag met het kiezen van een geschikte set. Een kaasfondueset cadeau doen? Wij pakken uw aankoop altijd gratis voor u in, ook als u online uw bestelling doet.